Tom Hardy mint James Bond?

13
767

tom_hardy_james_bondDaniel Craig szerződése alapján még legalább két filmben csillogtathatja meg sármját a világ legismertebb titkosügynökeként, ráadásul a következő részért 20 millió dollár üti majd a markát, úgyhogy nincs oka panaszra. A rengeteg pénz ellenére azonban a szerződése lejártakor nem igazán érdekli a továbbiakban James Bond szerepe.
Annál inkább a James Bond filmjogokat birtokló MGM stúdiót, aki a Daily Star szerint már óvatos tapogatózásba kezdett, hogy ki bújjon a kemény kezű titkosügynök bőrébe. A kívánságlista tetején Tom Hardy foglal helyet. “Bár Craig már aláírta a következő két Bond filmet, a keresgélés már elkezdődött”, írja az újság. “Már megkeresték [Hardy-t], hogy felmérjék az érdeklődését, és ő határozottan érdeklődő.”
Hardy márciusban már tett egy olyan megjegyzést a nyilvánosság előtt, hogy ha lehetősége nyílna rá, szívesen eljátszaná James Bond-ot: “Szeretném eljátszani James Bondot Chris Nolan rendezésében, tök jó lenne”, mondta. Te mit gondolsz? El tudnád képzelni Bane-t Bond-ként? Szerinted ki lenne az ideális 007-es?

James_Bonds


13 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Támogatom. Nálam is Ő lenne a favorit utód a szerepre, egyértelműen. A magassága sem gond: nincs arra szabály, hogy a 007-esnek minimum 180 cm felettinek kell lennie.

 2. Nálam kb ez a sorrend:

  Tom Hardy – kemény is és ha kell tud elbűvölő is lenni

  Clive Owen – na neki is egy klasszikus Bond fejet tudnak csinálni, ha kell és tud keménykedni, de még inkább el tudnám képzelni Tom Hardy versenytársa ként. Nem! Nem főgenyónak, hanem mondjuk egy CIA-snak és ketten utazhatnának valami főgenyóra.

  Idris Elba – na őt is eltudom képzelni Bond-ként; igaz nehezen. Még is csak más hangulatot adna az egész filmnek. De! Az angol “kékvérű” társadalomban igen csak nehezen nyelnék le, hogy ő fekete bőrű. Pontosabban arra gondolok, hogy Bond sokszor fordul meg angol elit helyeken, ahol bár tagadják, de – ki nem mondott – felsőbbrendűségi érzésből fakadó rasszizmus azért még akad bőven. Szóval elég élettelen helyzetek lehetnének. Angolkák még azért konzervatívabbak szerintem, mint az amerikaiak (Lásd az amerikai elnököt).

 3. Volt már Ausztrál James Bond ha jól emlékszem. 🙂

  Igazándiból, szerintem a kort is figyelembe kellene venni. Craig 35 éves volt kb mikor az első bond filmben játszott. Most akkor kb 43. Mire a maradék két filmet letolja már azért eléggé ki lesz öregedve. Tom Hardy már el fog múlni 40, mire elkezdheti a karakter formálását fejben.

 4. már sokszor leirtam, brosnan után clive owen.t tettem volna bondnak.hát nem ő lett, meg már nem is lessz.hardy egyszerűen alkatilag nem olyan.alacsony és zömök.persze miért is ne, de neki már télleg ilyren kocsmabunyos felépitése van.tippem sincs ki lehetne az, de hamarosan meglessz, craig is 4filmes bond lessz sztem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..