Josh Trank szekere nem megy túl jól mostanában – a tavaly bemutatott A fantasztikus Négyes óriásit bukott a mozikban, majd ezt követően pedig még a Disney is kirúgta őt a már biztosnak tűnő Star Wars spin-off mellől.
A dicsfosztott rendező azonban most újabb esélyt kap rá, hogy visszatérjen az élvonalba, soron következő filmje ugyanis több, mint ígéretes: a hírhedt gengszter, Al Capone életrajzi filmjéről beszélünk, aminek a főszerepére nem más lett leszerződtetve, mint Tom Hardy.
A film a Fonzo (a teljes névből, Alfonse Capone-ból ered) címet kapta, ami és Capone életének utolsó napjait mutatja be.
A hivatalos szinopszis a következő:
“A [Fonzo] középpontjában Alfonse Capone áll, a könyörtelen üzletember és csempész, aki vasmarokkal uralkodott Chicagón, mielőtt Eliot Ness véget vetett karrierjének. Közel egy évtized fogság után a demencia egyre jobban eluralkodott az elméjén, a múlt jelenné vált számára, erőszakos és brutális tetteinek emléke folyamatosan kísértette hátralévő napjaiban.”
Tom Hardy-nal alkalmasabb színészt keresve sem találhattak volna a szerepre, úgy reméljük, összekapja magát Trank is…

1 hozzászólás

  1. Ömmm ugye tudjuk, hogy az csak egy múltbeli tévhit hogy Eliot Ness kapta el/győzte le Al Caponet? Eliot Ness csak piperkőcködött az ügyben(értsd a népszerűségre hírnévre hajazva, folyamatos “ősszeütközéseket” mímelt), semmit sem tett, az egész The Untouchables úgy kamu ahogy van… A könyve is fiktív…
    És ilyet írni, hogy: “mielőtt Eliot Ness véget vetett karrierjének.” nemááááá’… Ez most annyira lerontotta a dolgot…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..