Köztudott – és jó gyakran hangoztatott – tény, hogy Tom Cruise saját filmjei forgatásának szinte semmit nem bíz a kaszkadőrökre, a legnehezebb mutatványokat is saját maga csinálja végig, akár több hónapos felkészüléssel. Na, ez lehet hogy a közeljövőben változni fog.
A hét elején reppent fel a hír, hogy a színész valamiféle épületen át(le/fel/passz)ugrós jelenet felvételénél megsérült, a mai hírek pedig arról számolnak be, hogy a sérülés jóval komolyabb, mint első gondolták, és a stúdió 4 teljes hónapra beszüntette a forgatást.
Cruise a balesetben két helyen törte el a bokáját, a Londonban készült röntgenfelvételek alapján pedig a sérülés rosszabb a vártnál, így a sztár hazautazik az Egyesült Államokba a kezelés idejére. Egy magát megnevezni nem kívánó forrás az alábbi nyilatkozatot tette az eset kapcsán:

“A sérülés rosszabb, mint amire elsőre számítottak. Tom komoly sérülést szenvedett, és hónapok kellenek a felépüléshez. Ő a film abszolút sztárja, minden körülötte forog. A főnököknek nem volt más választásuk, mint elhalasztani a forgatást.”

Ha tényleg olyan komoly a dolog, mint ahogy írják, Cruise-nak valószínűleg a felépülés után is komolyan át kell gondolnia, milyen kaszkadőrmutatványokat vállal be a filmben. 55 év, az bizony nem kevés még akkor sem, ha mindent megtesz az ember, hogy karban tartsa magát…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.