Múlt hónapban még csak eshetőségként beszéltek róla, most azonban hivatalossá vált, hogy Tom Cruise és Sofia Boutella lesz az Universal Pictures A múmia reboot-jának főszereplője. A szerepek kapcsán eddig annyi derült ki, hogy Boutella a címadó szörnyeteget fogja alakítani, Cruise pedig nyilván a hős lesz, aki segít megszabadulni a világnak az új fenyegetéstől, azonban, hogy ezt milyen mivoltában teszi, nem tudni. 2014-ben azt beszélték, hogy a film középpontjában egy Irakban állomásozó Navy SEAL kommandós lesz, azonban ezt azóta sem erősítette meg senki. Az szinte biztos nem egy Brendan Fraser-hez hasonló kincsvadász karaktert fog megformálni.
Ha esetleg valaki nem olvasta volna, a film az Universal Pictures teljesen új szörny-univerzumának első lego-darabkája lesz, amit továbbiak fognak követni. A link alatt részletesebben is olvashattok a nagyszabású tervekről.
A Múmia reboot bemutatója az eredeti tervekhez képest pár hónapot máris csúszik: 2017. március 24-ről június 9-re. A döntés nem biztos, hogy túl szerencsés, ugyanis ez azt jelenti, hogy a bemutató hetében a World War Z 2-vel és A beavatott sorozat – A hűséges 2. részével kell megküzdeni az elsőbbségért, amibe még Tom Cruise-zal is könnyen beletörhet az Universal bicskája…

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Minek? Az előző 1-2-vel se volt semmibaj,sőt még a három is elment, nem hinném hogy Tom Cruise majd megváltja a világot vele. Nem igaz,hogy minden nézhető filmet meg kell gyalázni egy rebootal.

  2. én se értem, hogy ezt minek reboot-olni … simán Fraser-t is fel lehetett volna használni szerintem, pontosabban az általa alakított karaktert, erre szörny-univerzumra

  3. Az első rész volt a legjobb, a második is jó volt. A harmadik már felejtős, de még éppen nézhető.
    A harmadik epizód úgy ért véget, hogy simán folytatható. ( Dél-Amerika inkák / maják)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..