Tom Cruise 6 percig a víz alatt

4
226

Movie 'Edge of Tomorrow'Tom Cruise legújabb filmje, a Mission Impossible: Titkos nemzet forgatása során olyan helyzetbe került, hogy hosszabb időt kellett eltöltenie a víz alatt. A film előzetesében is látható az a jelenet, hogy Cruise irdatlan magasról beleveti magát egy víztartályba. Az USA Today hírlapnak adott interjújában Cruise elmesélte, hogy a vízalatti jelenetet vágás nélkül kívánták felvenni, fenntartandó a feszültséget. Így volt olyan, hogy 6-6 és fél percig is lent volt a víz alatt egyetlen lélegzettel, ami nagyon megerőltető volt a számára.
Cruise híres arról, hogy az akciószcénákat maga veszi fel, ugyanebben a filmjében egy Airbus A400-as oldalán lógva is látható, amely jelenetet úgy vették fel, hogy valóban kint lógott 1500 méter magasan a repülőgépből, s mindezt nyolcszor is megcsinálta. Az idén 53. életévét betöltő színész a magánéletben is keresi a kihívásokat és csípi az extrém sportokat.
Bár a 6 perc nem semmi – egy átlagember 1 teljes percig sem bírja visszatartani a lélegzetét -, a világrekord mellett azonban eltörpül: Stig Severinsen szabadtüdős búvárbajnok és légzési szakértő 22 percig volt egy levegővel a víz alatt. Senki se próbálja meg utánuk csinálni!
Tom_ugrik


Mission: Impossible – Titkos nemzet film adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ