Tökéletes katona 4. 3D-ben

4
103

tokeletes_katona_3_1Pár hónapja jelent meg DVD-n a Tökéletes katona 3. (Universal Soldier: Regeneration) ami az első film két főszereplője, Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme ismét együtt szerepelt. Hogy mekkora sikert aratott a film, nehéz megítélni – a DVD eladásokról/kölcsönzésről nem találtam infót -, azonban a The Hollywood reporter tudósítása szerint a Foresight Unlimited stúdió egy negyedik részt is tervez a sorozatnak, ami 3D-ben fog készüli, azaz mozibemutatója is lesz.
A sztoriba egyelőre nem kaptunk betekintést, annyi viszont már most bizonyos, hogy Lundgren és Van Damme már aláírták a szerződést a főszerepekre, a rendező pedig a harmadik részt is dirigáló John Hyams lesz.
A tervek szerint októberben kezdődik a forgatás, de előtte még – a most zajló Cannes-i Filmfesztiválon – a társaság megpróbálja értékesíteni a forgalmazás jogait.


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én is bírom annak ellenére,hogy sajnos a gagyiság felé sodródott.A JCVD-ben mikor a saját magával szembeni öniróniáról beszélt,az tettszett.The Expendables-t el .u.ta,hogy kihagyta.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ