Titanic 2. tartalom és első képek

10
1123

Mielőtt bárkiben felmerülne, hogy James Cameron megaprodukciójának hivatalos folytatásáról, vagy legalábbis egy hasonló sikerek előtt álló második filmről van szó, gyorsan lehűtöm a kedélyeket: Egy Asylum produkcióról beszélünk, a Transmorphers, a Megapiranha, The Terminators, Megafault, Snakes on a Train és egyéb sikeres blockbusterek silány utánzatait gyártó stúdióról.
Tartalom: Az Titanic végzetes útjának 100. évfordulóján egy társaság úgy dönt, elkeresztel egy modern luxushajót Titanic 2-nek, és jól fizető vendégeivel a fedélzeten végighalad az útvonalon, amin jól ismert elődje járt. De vajon megismétli-e a sors önmagát?
A film főszereplői Brooke Burns (Baywatch) és Bruce Davison (X-Men), a DVD megjelenés időpontja augusztus 24.


Titanic 2. film képek10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Uristen!!! Mikor kerül immár egy önkéntes filmfanatikus aki el meri válalni az Asylum egész studiójának a felrobbantását. a filmkeszités szégyenfoltja, minden sikerfilmre szégyent kell hozzanak. én nem értem h engedhetik a nagy filmstudiók az ilyent…a kopintás filmekkel megtévesztik emberek ezreit.

    Példa megtévesztésre: amikor ment a mozikban a 2012, RTL-en adták a 2012: Ha eljön a világvége…másnap a suliban is sokan porba szidták h fuuj be gagyi effektek vannak benne s fuuj de szar film …mer azt hittek h az agyon hypeolt filmet adták a tv-ben… oszt veszekedés tört ki belőle.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ