Bér eddig egyetlen tévés vagy mozis megjelenése sem volt, aligha akad olyan Star Wars rajongó, aki ne ismerné Thrawn főadmirális nevét.
A Star Wars regénysorozat egyik legemlékezetesebb főgonosza Timothy Zahn a ’90-es évek elején kiadott A birodalom örökösei trilógiájában mutatkozott be, ami öt évvel a Jedi visszatér eseményeit követően zajlik. Palpatine csáaszár hosszú éveken titokban tartotta Thrawn létezését, halála után azonban eljött az ideje, hogy átvegye a Birodalom irányítását. Thrawn elődeivel szemben nem rendelkezik semmiféle Jedi erővel, ezt azonban bőségesen ellensúlyozza hihetetlen taktikai zsenialitása, amivel ellenfelei minden lépését előre látja, és szinte lehetetlen csapdába csalni. Még a Jedik ellen is megtalálja a védekezést…
Nos, a jó hír az, hogy Thrawn admirálisnak a regény lapjairól sikerült beszivárognia a filmes világba – igaz, egyelőre csupán a Star Wars: Lázadók animációs sorozatba, de innen tényleg már csak egy aprócska lépés, hogy a mozifilmekben is felbukkanjon.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ