The Tomb forgatási képek Stallone-val

9
181

Jelenleg éppen New Orleans-ban zajlik a Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő The Tomb börtöndráma – meg is érkeztek az első képek a forgatásról, Stallone, 50 Cent és Amy Ryan látható rajtuk, valamint Emma Thompson, aki tudomásunk szerint nem szerepel a filmben, csupán egy kis baráti beszélgetésre ugrott ki.
Tartalom: Ray Breslin (Stallone), a világ egyik legelismertebb biztonságtechnikai szakértője, aki kifejezetten a börtönökre szakosodott. Egy átverés következtében azonban Breslin éppen egy saját maga által tervezett, magas fokozatú biztonsági rendszerrel ellátott fegyház rácsai mögött találja magát, így aztán képességei valódi próba kerülnek: vajon ki tudja-e játszani a rendszert, amit 100%-osan szökésbiztosra készített… © filmtrailer.hu


The Tomb forgatási képek9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. nem értem mit látnak a 50 cent színészi képeségeiben hiszen nincs is neki.inkább maradjon a zenélésnél.annyi jó fekete színész van,nem hiszem el hogy mást nem tudtak szerezni helyette.

  2. 50 Cent??

    Na az még minek egy ilyen filmbe??
    Csak, mert feka, és játssza a királyarcot attól még nem kéne bele.
    De, ha már igen, akkor remélem követik a régi idők jó szokásait, hogy mindig a feka hal meg elsőnek a filmben! 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..