The Reckoning – Chris Hemsworth testvére a főszereplő

2
236

lukehemsworth Chris és Liam Hemsworth testvére eddig csak a tévé képernyőjén mutathatta meg színészi képességeit, de Anthony LaPaglia oldalán a vásznakon is megmutathatja, hogy helyt tud állni, már ha a film egyáltalán eljut a mozikba. Luke leszerződött a The Reckoning thrillerre, amelyet John V. Soto, a Needle és a Crush B kategóriás horrorok készítője fog levezényelni.

A történet szerint egy gyilkosság színhelyén a nyomozók (LaPaglia és Hemsworth) találnak egy felvételt, amelyet két tini készített, de a srácoknak nyoma veszett. Ha őket megtalálják, akkor segítségükkel a tettest is rövid úton kézre keríthetik. A forgatás április 29-én veszi kezdetét.

Luke Hemsworth a Fenyvesvölgyi kalandok egyik epizódjában debütált színészként, majd többek között a Neighbours,  Bikie Wars: Brothers in ArmsLast Man Standing szériákban bukkant fel. Leszerződött a The 34th Battalion 1916-ban játszódó háborús filmre is, amiben Vinnie Jones és Stephen Lang is fegyvert ragadhat.


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..