The Pacific – A hős alakulat trailer

15
668

The PacificUPDATE 2: mivel úgy látom, nagy az érdeklődés a sorozatra, kitettem pár képek is hozzá.
UPDATE: megérkezett a trailer, lehet nézni.
Steven Spielberg egy új minisorozaton dolgozik, aminek a címe “The Pacific”. A Band of Brothers-hez nagyon hasonló sorozat három tengerészgyalogos történetét meséli el, akik a Csendes Óceánon partjainál próbálják végeni magukat a Japán támadások ellen.
A “The Pacific” Eugene Sledge memoirjainak adaptációja, amit 1981-ben publikáltak először, “With the Old Breed” címen, és saját jegyzetein alapul, amit egy tenyérnyi méretű bibliában rejtegetett és mindenhova magával vitte a háború alatt. Az első, Guadalcanal dzsungelében történt összecsapástól kezdve, a Cape Gloucester áthatolhatatlan esőerőin keresztül, át Peleliu elátkozott korallzátonyán, majd Iwo Jima fekete homokkal borított teraszain, egészen a győzedelmes hazatérésig követhetjük főhőseink és az őket követő tengerészgyalogosok történetét.
A minisorozatot Ausztráliában vették fel, és 10 részben, 2010 márciusától láthatjuk az HBO-n.


The Pacific – A hős alakulat képek:The Pacific – A hős alakulat trailer15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. hm, még csak most találtam rá erre a sorozatra, jó, hogy van még 2 hét az indulásig, de akkor is 🙂 nem szeretnék lemaradni róla, az elit alakulatot is végig izgultam 😀

  2. Egy újabb HBO-s sorozat? azt hallottam hogy azok elég nagy kaliberűek szoktak lenni. Nem nagyon szoktam TV-t nézni de most lehet hogy kivételt teszek. A Tariler meggyőző, remélem lesz is olyan jó mint amekkora az érdeklődés iránta. Nálam mondjuk külön pozitívum hogy a TV-be is rögtön leadják. A winyóm már így is tele van:)

  3. Végre vannak olyan képek amiken nem csak az epikus lövöldözés látható hanem egy kicsit a nyugisabb részek is bekerültek. Már az Elit Alakulatban is épp annyira élveztem az akciódús részeket mint azt amikor a szereplőkről derültek ki részletek. Ha A Pacificben is megtartják ezt az egyensúlyt akkor már teljesen elégedett leszek:)

  4. Ha fele olyan jó lesz mint a BoB, akkor nagy fan leszek! 🙂 Azt hallottam, hogy a vájt fülűek kedvéért angolul is adni fogják, de a főműsorban a magyar szinkron fog menni. Ami elég nagy durranás, főleg hogy párhuzamosan megy az amerikai részekkel.

  5. Elvárom, hogy jó legyen a film, mondván, hogy az Elit Alakulattal már befutottak. Megmondom őszintén, nem hiszem, hogy le fogja körözni, de lehet, csak elfogultan mondom ezt…Nagyon odavagyok a B.O.B-ért! :$
    Bízom a legjobbakban, én csináltam egy kis helyet a winyómon, a “The Pacific” c. filmnek is! 🙂
    Szép Napot fanok, jó nézegetést… hajrá Pacific! 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ