The Overlook Hotel – írják a Ragyogás előzményét

5
265

ragyogas Tavaly röppent fel a hír, hogy a Warner azon gondolkodik, hogy elkészíti a Ragyogás folytatását. Az első részt 1980-ban mutatták be, Stanley Kubrick alkotása gyorsan kultfilmmé vált és talán csak a stúdiónál tudják, hogy miért is kell hozzányúlni ehhez. A döntés megszületett: a The Overlook Hotelre keresztelt projekt forgatókönyvét Glen Mazzara, a The Walking Dead sorozat showrunnere írja. Jelenleg csak annyi ismeretes, hogy egy előzményfilm lesz, amelyben Delbert Grady (Philip Stone játszotta a Ragyogásban) lesz a főszereplő, de a történet nem ismert. Stephen King ugyan hozzálátott lekörmölni a regény következő felvonását, azonban ez egy teljesen más sztori, a filmnek ehhez semmi köze nem lesz.


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Olvastam a könyvet és a Nicholson féle csak nyomokban hasonlít rá,King ki is tért állítólag anno a hitéből.A másikat még nem láttam de állítólag az inkább a könyvre épít.

  2. Hát kíváncsi leszek, nekem tetszett a Kubrick féle Ragyogás, de remélem, hogy az új filmben is lesznek One-Point Perspective-s felvételek, még mindig a szemem előtt van amikor a kisgyerek teker a triciklivel a kihalt folyósokon. Kiráz tőle a hideg. 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..