The Old Man and the Gun – Robert Redford kereket old a börtönökből

3
99

robertredford10 Robert Redford játszhatja Forrest Tucker bűnözőt a The Old Man and the Gun filmben. Tucker 1920-ban született, 15 évesen került először sittre és később is gyakran megfordult a rácsok mögött. Tulajdonképpen egész élete erről szólt, ráadásul nem tudott nyugodtan ülni babérjain, folyamatosan a szökésen tört a fejét. 30 alkalommal kísérelt meg kijutni a fegyintézet falain túlra, ebből 18 alkalommal sikerült is elgondolása. Meglógott az Alcatrazból, San Quentinben pedig össze tudott tákolni egy kajakot két rabtársával és az őrök szeme láttára vidáman eleveztek. A férfi több bankba is betört, élete folyamán 4 millió dollárt zsákmányolt.
A forgatókönyvet David Lowery, a Ain’t Them Bodies Saints alkotója írta egy 2003-as cikk alapján, amely a New Yorkerben jelent meg. A rendezői teendőket is el fogja látni. Robert Redford producerként is kiveszi a részét a projektből.


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..