The Martian – Ridley Scott és Matt Damon realisztikus sci-fi-t készít

2
319

ridley-scottSokan azt hitték, hogy Ridley Scott a jelenleg utómunkálati fázisban lévő Exodus: Gods and Kings után rögtön a Prometheus 2-nek áll neki, azonban Simon Kinberg elárulta, hogy a rendező ősszel a The Martian című sci-fi-nek látni neki, ami Matt Damon főszereplésével fog készülni. Kinberg az alábbi nyilatkozatot tette:
“Van egy könyv, ami a The Martian címet viseli, egy igen realisztikus science-fiction könyv. Elvittem ezt a könyvet Drew Goddard-nak, aki a Cloverfield és a Ház az erdő mélyén forgatókönyvét is írta, és egy fantasztikus szkriptet készített belőle, úgy volt, hogy ő is rendezi meg. Sajnos a Pókember film miatt kénytelen volt ezt lemondani, azonban Ridley Scott elvállalta a rendezést és ősszel már e is akarjuk kezdeni a forgatást.
Andy Weir 2012-es, azonos című regényének adaptációjának főszereplője egy asztronauta, aki egy marsi kolónián reked.
Hogy a projekt mennyire befolyásolja a Prometheus 2. 2016. május 4-re kitűzött bemutatóját, egyelőre nem tudni, múlt hónapban még azt lehetett olvasni, hogy a rendező Ausztráliában keresett forgatási helyszíneket, ahol mind az említett filmet, mind a Szárnyas fejvadász remake-et a jövő évben el akarja készíteni.2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Óriási nagy Ridley Scott rajongó vagyok.engem főleg a kosztumos filmjei nyűgöznek le, de bármi készit, azt megcsodálom.a nagy comebackje az csodalatos volt.gladiator, hannibal, sólyom végveszélyben, mennyei királyság.a robin hoodért, a szivem vérzik hogy nem folytatták.levagányabb mozija a Fekete Eső, legnagyobb filmje a Gladiator, személyes kedvenc a párbajhősök.na szoval nyomjad fater, imádunk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..