The Legend of Conan hírek

7
319

Conan_a_barbarOktóber végén száguldott végig a neten a hír, miszerint az Arnold Schwarzenegger visszatér Conan szerepében az Universal Pictures The Legend of Conan filmjében – a projekt számtalan kérdést vetett fel, melyből párra most Chris Morgan író-producer válaszolt.
“Nem reboot, nem is remake. Csupán egy update. Válasz a kérdésre, hol volt eddig a karakter.” – meséli Morgan.
A sztori Conan uralkodása alatt játszódik, amikor az egykor vérszomjas barbár már nem veszt rész többet személyesen a csatákban.
“Már nem rohan el, hogy csatákat vívjon, de végül mégis sikerül belesodródnia valamibe. Kénytelen lesz újra előhívni magában az ifjú barbárt, aki egykor volt. Imádom Conant, annyi mindent tett életében – kalózként, taktikusként és parancsnokként is ugyanúgy megállja a helyét. A filmen hasonló irányba megyünk el, olyan dolgokat mutatunk róla, amiket még nem láthattatok.”
A producer elárulta azt is, hogy Arnold Schwarzenegger saját fizikai mivoltában jelenik majd meg a vásznon, nem pedig CGI-vel felturbózott izmokkal.
“Azt a harcost akarom, akinek az izületei már elkezdtek elfáradni, és ki kell roppantania a könyökét, hogy meg tudja emelni a kardját. Olyan srácot, aki ugyan nem téveszti el a lépést, de le kell ráznia magáról a korral rárakódott rozsdát. Ezt akarom megragadni. Ettől lesz még nagyobb a hős sztorija. Conan-nak kihívásokkal kell szembenéznie. A legnagyobb kihívás most nem a sereg, ami vele szemben áll, hanem az a saját maga iránt érzett kétségek, egy kis lelassulás a kényszer, hogy megfeleljen a képnek, amit vele szemben támasztanak. Nem is akarom, hogy visszalépjen, és ugyanúgy nézzen ki, mint előtte. Ez tönkretenné az egész sztori alapját”
A The Legend of Conan 2014-ben kerül a mozikba.


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ahhoz képest, hogy Schwarzi néhány éve azt hangoztatta, hogy nem kíván visszatérni a színészethez, elég rendesen belehúzott a filmezésbe. 😛 Amúgy a tavalyi Conan, a barbár bukása után azt hittem, hogy ezt a franchiset egy jó időre parkolópályára fogják állítani. Vajon az exkormányzó képes lesz visszacsábítani a nézőket a barbár kalandjaira?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..