The Expendables 3 – Wesley Snipes is Feláldozható lett

17
153

demoltionman Wesley Snipes neve többször is megfordult A feláldozhatók 3. kapcsán. A színész nemrég jött ki a sittről, néhány hétig ugyan még házi őrizetben lesz, de már lehet tudni, hogy mi lesz az első munkája. Sylvester Stallone twitterén közzétette, hogy sikerült megnyerni Wesley Snipes-t a The Expendables harmadik részére. A két színész A pusztítóban játszottak együtt, a játékidő alatt többször is egymásnak estek és vicces egysorosakat pufogtattak el.
Ráadásul egyre biztosabb, hogy Mel Gibson lesz a rendező: „Mel remek rendező. Egyszerűen lehengerlő. Szerencsések lennénk, ha le tudnánk szerződtetni.” – írta twitterén Sylvester Stallone


17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. El tudnám képzelni, hogy Wesley Snipes lenne a főellenség valami jó kis csapattal szorongatná meg Sly-ék t*két. Mel Gibson, mint rendező? Jöhet! Naná, hogy jöhet, sőt még egy kis szerepet is kaphatna! 🙂 Visszavágóban se tolta rosszul pl.

 2. Azt hiszem ide illik egy régi poénom.

  Expandablebas, stáblista utáni kimaradt jelenet:

  (Helyszín:egy konyha, Sylvester Stallone ül a hokedlin, Mel Gibson éppen tesz föl a kávét.)

  Stallone: … és akkor mondtam neki, hogy fogja meg a bombát és dobja a helikopter felé…
  Gibson:(a fejét csóválja) Hogy mikből ki nem maradok az utóbbi időben?!

 3. kedves mogyi21!MEL GIBSON egy mozilegenda.egyike a legnagyobbaknak.olyan filmek társulnak a nevéhez mint keveseknek.a mai garnitura a cipőjét nem vihetné utánna.ja még rendezőzseni is.ha ő rendezné az vmi nagyon fasza lenne.Snipes mint főgonosz,BBQ ez tökéletes találat.

 4. Igen alakul ez 😀 .Snipes tökéletes lenne főgonosnak, mint annak idején a Pusztítóban is, Mel Gibson rendezőként nagyon is jó (A Rettenthetetlen, Az Arc nélküli ember, Passio) és akkor már csak a többiek kellenének még, plusz újból felbukkanhatna Bruce Willis és Arnold Swchanegger is. De jó lenne és jó poénok hada. 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..