The Dive – James Cameron tervei az Avatar után

0
39

james_cameronJon Landau aki mind a “Titanic”-nál, mint az “Avatar”-nál James Cameron mellett producerkedett, egy francia filmes oldalnak adott interjút, ahol arról kérdezték, milyen filmek várnak a rendezőre, ha bemutatták az új Sci-fi-jét (2009. december 18.).
“Természetesen az egyik az Avatar folytatása az egyik” – mondta Landau – “Ha a közönségnek tetszeni fog, akkor minden bizonnyal lesz folytatás. A Pandora bolygó felszínét már bemutattuk, ami a mélyben van, azt viszont még senki sem láthatta” – nyilatkozta, és ebből nagyon úgy tűnik, hogy már kész terveik vannak a második részre.
Landau hozzátette, hogy Cameron már kiválasztotta két következő filmjét, ezek pedig a “Battle Angel Alita” (Itt olvashattok róla) a másik pedig a The Dive című romantikus film.
A rendező a film kedvéért ideiglenes félreteszi a Sci-fi műfajt, a The Dive ugyanis egy igaz történeten alapuló szerelmi történet egy kubai szabadon merülő búvár – Francisco “Pipin” Ferreras – és egy  francia nő – Audrey Mestre – között. Pipin irányításával Mestre hétszer döntötte meg a szabad merülés világrekordját, míg 2002-ben – verseny közben – meghalt.
Láthattunk már a témában egy remek filmet, méghozzá Luc Besson-tól “A nagy kékség”-et.


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ