The Colony előzetes és poszter

4
213

The_Colony_poszterTavaly ilyenkor került ki a világhálóra az első kép a The Colony sci-fi-thrillerből, most pedig a hivatalos poszter és az első trailer is megérkezett hozzá. A Laurence Fishburne és Bill Paxton főszereplésével készült filmet április 12-én mutatják be a kanadai mozik, USA – és persze magyar – premier még nincs kitűzve.
Tartalom: A fagyos felszín alatt a 7. kolónia túlélői nem csupán az egyre csökkenő hőmérséklet, de a gyorsan fogyó készletek miatt is igyekeznek mihamarabb biztos helyre jutni. Amikor azonban elvesztik a kapcsolatot az céljukkal, az 5. kolóniával, ami elérhető távolságban az egyetlen ismert település, a belső konfliktusok és a néhányukon már kiütköző kezdődő őrület gyorsan veszélyes mértéket öltenek. A csapat hamarosan felfedezi, hogy a helyzet még a vártnál is rosszabb, és a 7. kolónia túlélőnek ádáz harcot kell vívnia, hogy megmentse ami az emberiségből megmaradt. © filmtrailer.hu


The Colony előzetes /trailer/4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..