The Brand – Kimberly Peirce az Árja testvériségről forgat

3
131

kimberlypierce Akad néhány rendezőnő, akik nem csak drámákat vagy vígjátékokat készít. Kimberly Peirce a Carrie remake után ugyan egy másféle, de hasonlóan kemény alkotásba vág bele. Ő dirigálhatja a The Brand megtörtént eseményeken alapuló filmet, amely David Grann New Yorkerben megjelent cikkén fog alapulni.
Alessandro Camon, A harcmező hírnökeinek írója szállította le a forgatókönyvet, a történt a rácsok mögött tevékenykedő Árja Testvériségről szól. Hiába próbálkoznak a hivatalos szervek, a szervezet továbbra is vígan működik. Néhány vezetőt ugyan becsuknak magánzárkába, de ettől függetlenül a rácsok mögött továbbra is folytatják illegális tevékenységeiket.
A Testvériség a San Quentinben kezdte „pályafutását” a 70-es években, akkor a vezetőket átszállították maximális biztonságú börtönökbe. Nem értek el semmit, arra számítottak, hogy a Testvériség megszűnik, de a vezetők a másik sitten „hirdették tovább az igét” és egyre több börtönlakó csatlakozott hozzájuk.


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..