Tévésorozat lehet a Bosszúállók-ból

10
143

BosszúállókA Bosszúállók mozifilm kiemelkedő sikerét követően a Marvel természetesen gőzerővel agyal rajta, hogyan lehetne minél több bőrt (értsd: pénzt) lehúzni a franchise-ról: a The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes animációs sorozatot már vetítik a tévék, az Avengers Assemble most készül, és a legújabb hírek szerint egy élőszereplős sorozat lehetőségét is vizsgálják, amelyet az ABC csatorna vetítene.
A projekt még nagyon korai fázisban van, így konkrétumokkal nem is tudunk szolgálni, ám a meg nem nevezett forrás szerint nem lenne semmilyen közvetlen kapcsolat a sorozat és Joss Whedon blockbustere között, valószínűleg még a csapat sem az ott látott összeállításban bukkanna fel. A kérdés valószínűleg a büdzsén áll vagy bukik: mint tudjuk, a komoly CG-t igénylő projektek igen drágák, a sikerhez pedig nem csupán a Pilot-ot, de az egész évadot úgy kell megtervezni, hogy odakösse a nézőket a képernyő elé – Hogy ez mennyire nem egyszerű, arra jó példa a közelmúltban bemutatott és egy évad után kaszát kapott Terra Nova sorozat.
A Marvel stúdió a Vasember 3, a Thor: The Dark World és a Captain America: The Winter Soldier-t követően, 2015-ben tervezi bemutatni a Bosszúállók 2.-őt.


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát pedig nem is lett olyan nagy film mint amekkora hírnévre tett szert. Az emberek 80 %-a vasember miatt nézte meg, ha ő nem lett volna akkor biztos bukás a film. Így is az IMDB-n nagyon túlpontozták az emberek de idővel csökkenni fog az a szavazati pont. Szerintem 8 pontnál nem ér többet a film. A Vasember 1 100x jobb volt.

  2. Szerintem épp az egyszerűsége miatt tetszett mindenkinek. Nem terhelte az embert morális kérdésekkel, a szereplők sem kerültek identitás-válságba, egyszerűen csak egy régi vágású szuperhős film volt elképesztő látványvilággal, emlékezetes dumákkal és jó színészekkel. Nem azt mondom, hogy minden képregény-filmnek ilyennek kell lennie, de idén úgy is itt volt A sötét lovag, amit szerintem mindenki a legjobban várt, na az sötétebb tónusú, realisztikus szuperhősfilm, mélységeiben ábrázolt karakterekkel, és jó is volt, de néha meg jó ilyen Bosszúállók-hoz hasonló agykikapcs-filmeket is nézni, de abból az igényesebb fajtát, és nem a Michael Bay-féle agysejtpusztító baromságokat.

  3. Dave, igazából azért nincs igazad, mert sokan meg Hulk miatt nézték meg, valaki meg azért mert egyszerre több szuperhőst láthat egy helyen.
    A sorozatról annyit hogy nem kéne, annyi pénzt nem tudnának bele ölni, hogy sikeres is legyen, szerintem.

  4. Hát…élőszereplős sorozatot főleg más színészekkel most nem tudok elképzelni. Inkább foglalkozzanak a mozis folytatásokkal. És minél előbb készítsék el a Bosszúállók 2. részét is.

  5. Tipikus Marvel film mostanság. Jön a gonosz, el akar pusztítani rengeteg életet, de jönnek a hősök, és elkenik a száját. A történetben újítás nincs, csak a látvány miatt volt jó. Össze se lehetne hasonlítani pl: Batman-Felemelkedéssel. Nekem csalódás volt, és én inkább 10-ből max 7 pontot adnék rá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..