Teszteld Sci-fi tudásodat!

21
198

sci-fi_tesztUPDATE: Lelkes olvasónk BBQ, aki mint kiderült nagy sci-fi rajongó is a megoldás közzétételén felül elkészítette a kép élőszereplős változatát is, ami alapján már jóval könnyen beazonosítani az egyes filmeket. A képet elérhetitek ITT. Köszönjük!
Stephen Wildish művész legújabb alkotása ABC sorrendbe teszi a sci-fi filmek világának leghíresebb alkotásait, egy-egy minimalista, ám igen kifejező ábrával személtetve magát a filmet. Külön nehezítés a feladatban, hogy a helyes megoldáshoz a film angol címét kell megadni (a “The” nem számít) , ám remek kis agytorna lehet a sci-fi rajongóknak, hogy mennyire ismerik a műfaj alkotásait – jómagam nagyjából a felét ismertem fel első átnézésre.
Szedjük össze a teljes megoldást, kezdésnek itt vannak az én tippjeim: A: Abyss, the (A mélység), B: Blade Runner (Szárnyas fejvadász), E: Empire Strikes Back (A birodalom visszavág), G: Godzilla, H: Hitchiker’s Guide to the Galaxy (Galaxis útikalauz stopposoknak), I: I, Robot (én, a robot), J: Judge Dredd (Dredd bíró), K: King Kong, P: Planet of the Apes (Majmok bolygója), R: Running Man (Menekülő ember), T: Tron, W: War of the Worlds (Világok harca), X: X-Men…


21 HOZZÁSZÓLÁS

 1. P – Planet of the Apes (majmok bolygója)
  I- I am Legend
  E – Empire Strikes Back
  J – Judge Dredd (Dredd bíró)
  X – X-men
  R – Running Man (A menekülő ember)
  A – Alien (talán)
  G – Godzilla

 2. A: Adyss
  B: Blade Runner
  C: Cube
  D: Dune
  E: Empire Strikes Back
  F: The Fly
  G: Godzilla
  H: Hitchhiker’s Guide to the Galaxy
  I: I, Robot
  J: Judge Dredd
  K: King Kong
  L: The Last Starfighter
  M: Moon
  N: 1984 (Nineteen Eighty-Four)
  O: Outland
  P: Planet of the Apes
  Q: The Quiet Earth
  R: Running Man
  S: Solaris
  T: Tron
  U: Universal Solider
  V: V
  W: War of the Worlds
  X: X-Man
  Y: Yor, The Hunter
  Z: Zardoz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..