Tervben a Lucy 2 és a Colombiana 2

7
749

Lucy_poszterA napokban megrendezett CineEurope 2015-ön Luc Besson EuropaCorp cége két olyan folytatást is bejelentett, ami a rajongóknak valószínűleg nagy örömet fog okozni: az egyik a maga Besson által írt és rendezett, tavaly bemutatott Lucy, a másik pedig a 2011-es, Zoe Saldana főszereplésével készült Colombiana.
A Lucy a tavalyi év egyik meglepetés sikerfilmje lett – 40 milliós büdzséből közel félmilliárdos összbevételt produkált -, így a folytatás bejelentése talán nem olyan meglepetésszerű, bár a sztori tekintetében komoly kérdést vet fel, hogy milyen irányban tudják folytatni az istenszerűvé vált főhős történetét. Tavaly még maga a rendező is úgy nyilatkozott, hogy nem nagyon van további elképzelése a film kapcsán.
“Nem igazán látom, hogyan tudnánk folytatni” – nyilatkozta az IndieWire riporterének. “Nem úgy készült. Ha találok jó sztorit, akkor talán lesz, de jelen pillanatban nem is gondolok rá”
Bár külön szó nem esett róla, a két főszereplő, Scarlett Johansson és Zoe Saldana visszatérése mindkét esetben szinte biztosra vehető.7 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nem értem minek akarnak a Lucy-nak folytatást . Szerintem nagyon rossz film lett.Csalódtam benne.Értékelhetetlen lett az első része is és szerintem a folytatás is az lesz. Nulla a film .Nem is értem,hogy Johansson,hogy adhatta a nevét ehhez a nagyon rossz filmhez.

 2. Így van előttem szólókkal értek egyet! Totális csalódás volt a Lucy és a vége….hát inkább nem is mondok róla semmit,mert csak csúnyákat tudnék,mondjuk az eleje se volt jobb ahol néha azt éreztem,hogy National Geographic csatornát nézek..rossz volt na az egész ahogy van!

  Colombiana meg egyszer elment, de csupa klisé halmaz,minek abból még 1 ?
  Nevetséges, lassan már nem érdemes moziba járni,vagy bármilyen filmet nézni. Remake-k,1000x lerágott csont sztorik,vagy folytatások orrvérzésig…ennyi.

 3. Szerintem meg Lucy egy nagyon jó film.
  Nekem nagyon tetszett, már vagy 5x megnéztem a filmet.

  A folytatás elég fura lesz, bár nem elképzelhetetlen hogy olyan irányba fog fordulni ami még jól sikerülhet.

  Scarlett Johansson nem hozott rossz döntést amikor elvállalta a Lucy főszerepét.

  Lehet mondani sok mindent a filmről de azt nem hogy nagyon rossz, teljesen más irányba tereli a teremtés és az isten létét.

  Üdv: Sunike27

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ