Immár hivatalosan is bejelentették, hogy James Cameron produceri felügyelete mellett a Deadpool rendezője, Tim Miller fogja elkészíteni a Terminator reboot-t, amiben, ahogy az már egy ideje ismert, újfent szerepelni fog Arnold Schwarzenegger.
Azonban az korántsem biztos, hogy Arnie a jól ismert T-800-as modell szerepében fog felbukkanni, Cameron ugyanis egy elég érdekes felvetéssel hozakodott elő nemrégiben:

“Felmerült a kérdés bennem, hogy “Miért éppen úgy néznek ki és úgy beszélnek ezek a karakterek, mint Arnold? Kell, hogy legyen valami oka. Szóval igen, átvillant az agyamon, hogy kellett, hogy legyen egy prototípus. Kellett hogy legyen egy srác, akinek a DNS-ét kinyerték, amiből aztán később a Terminatorok organikus külső borítását készítették… aki egykor feltehetően egy élő személy volt.”

Ha Cameron felvetése nem csupán ködösítés volt, elég valószínű, hogy az új film a Skynet ébredése és totális hatalomra kerülése közti időszakot fogja bemutatni, köztük a T-800-as halálosztó robotok és egyéb társainak kifejlesztését.

Amúgy pedig tényleg, vajon miért épp Schwarzenegger fizimiskáját használta fel a Skynet a Terminatorok külsejéhez? Vajon csak random kiválasztott egy marcona külsejű nagydarab embert? Vagy valami sokkal nyomósabb oka volt rá hogy az ő képére teremtette saját katonáit?

Játszunk el egy kicsit a gondolattal: Mi van, ha az atomcsapás után, de még John Connor színre lépése előtt kialakult egy ellenállás? És esetleg a Skynet úgy döntött, stratégiailag jó húzás lenne, ha saját rettenthetetlen vezérükkel kellene szembenézi a csatatéren a lázadóknak?
Na jó, ez már tényleg csak fikció…

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Már csak felvilágosításként írom hogy a Terminátor első részében volt egy másik fizimiskájú halálosztó is. Aki kíváncsi rá 1:10 percnél a filmben mikor Kyle Reese visszaemlékszik! Szóval nem értem a fenti hülyeséget hogy csak Arnold a Terminátor.

  2. Senki nem mondta, hogy “csak Arnold a Terminátor”.
    Sőt, elárulom, hogy Robert Patrick, Kristanna Loken de még Jason Clarke is Terminatorok voltak, csak más-más típusúak.
    Arnold a T-800-as típusnak az “arca”.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..