Terminator: Genesis – Jai Courtney lesz Kyle Reese

11
255

Jai CourtneyTöbb hónap spekuláció után hivatalosan is megerősítették, hogy a Die Hard – Drágább, mint az életed óta egyre többet foglalkoztatott Jai Courtney fogja játszani Kyle Reese szerepét a Terminator: Genesis-ben.
A színész neve Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke (John Connor) és Emilia Clarke (Sarah Connor) mellé került fel a stáblistába. Ha valaki esetleg ne emlékezne rá, Kyle Reese volt a katona, akit a jövőbeli John Connor visszaküldött a múltba anyja védelmére, majd végül ő lesz John apja (Ami ugye azért érdekes, mert John Connor idősebb volt nála, amikor visszaküldte, illetve Kyle meg is hal a film végén, tehát igazából vissza sem küldhette volna, sőt ő maga sem születhetett volna meg… etc – ez az időutazásos filmek paradoxonjainak szépsége).
Sajnos a sztoriról továbbra sincs új infó, mindössze annyit tudunk, hogy a Terminator: Genesis egy újabb trilógia nyitófilmje lesz.11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez egy hulladék lesz! Inkább a megváltást kellene tovább vinni! Így sose derül ki hol a fenébe van az idő kimozdító és hogy a francba fogtak be két T100-as modelt az emberek majd programozták át!!!

  2. Megnézem bár a 3-4 rész egy nagy rakás… volt.Viszont kíváncsi lennék milyen lenne egy Mark f.Wilson(Nemes István) Terminátor-középkor regény megfilmesítése mert a könyv igazán szórakoztató

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..