Ca. egy hónapja elég komoly visszhangot keltett Keanu Reeves nyilatkozata, amelyben azt állította, hogy megfelelő feltételek mellett simán visszatérne a Mátrix sorozatba. A legújabb híreket ezek után nehéz lenne váratlannak nevezni, a lényeg viszont az, hogy a The Hollywood Reporter egy nagyon megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a Warner Bros-nál már el is kezdtek dolgozni az Mátrix reboot-on, vagy hogy pontosan idézzük őket, “relaunch”-on, jelentsen az bármit.
Hogy ez pontosan mit takar, az egyelőre nem tiszta, azonban a cikk arról számol be, hogy a stúdió már el kezdte a tárgyalásokat Zak Penn-nel forgatókönyv vázlatának elkészítését illetően.
A Mátrix újra elővételének ötletét állítólag Joel Silver, az eredeti film producere vetette fel, az azonban egyáltalán nem biztos, hogy a magán a filmen is dolgozni fog, ugyanis több dolog is ellene szól: egyrészt Silvernek köztudottan komoly problémái vannak a rá bízott filmek büdzséjének beosztásával, másrészt pedig hírhedten rossz a kapcsolata Wachowskiékkal.
Keanu Reeves, Hugo Weaving, illetve Laurence Fishburne konkrét visszatéréséről egyelőre nem esett szó.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Gondolom arra gondoltak, hogy mivel a korábbi trilógiába azt hiszem a 7. kiválasztottat láthattuk Neo személyében és ő kötött egy indovanyos békét a gépekkel. Így ebben az esetben nem rebootról lenne szó, hanem egyszerűen egy másik kiválasztott történetét mesélnék el. Tehát olyan mint egy reboot de mégsem… viszont akkor egyik korábbi szereplőnek sem lenne helye a filmben. Ami az azóta is “ívelő” karrierjük miatt számomra nem is lenne meglepő.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..