Teljes a káosz a Men in Black 4 terén

2
3481
Men-In-Black-4

Lassan ideje lenne, hogy valami történjen is a Men in Black franchise terén, mert lassan mindenkinek kezd elege lenni az ide-oda dobálgatott pletykákkal és egymással ellentmondó nyilatkozatokkal. A legújabb hírek szerint Laurie MacDonal producer a BBC News-nak adott interjújában arról számolt be, hogy valami nagy bejelentésre készülnek a Men in Black 4 kapcsán: Egy “igen prominens nő karakterrel” szemezgetnek, aki ügynökszerepet játszana a filmben.
Ez így önmagában elég sok mindent jelenthet – lehet, hogy Will Smith Tommy Lee Jones helyett egy női partnert kap, lehet, hogy az egész MIB ügynökség vezetését veszi át egy nő, de az is benne van a pakliban, hogy a Szellemírtókhoz hasonlóan egy női reboot-ot készítenek a sorozatból.
Will Smith visszatéréséről korábban még azt nyilatkozták, hogy elég valószínűtlen, most azonban már azt a választ kaptuk, hogy “Sosem számoltunk vele, hogy Will nem lesz”.
Minden összeadva – beleértve a korábban felreppent Jump Street – Men in Black crossovert is – úgy tűnik, halvány lila gőze nincsen senkinek, hogy mi a lószart kezdjenek az egész franchise-zal, szerintem talán jobb lenne, ha hagynák is a fenébe…

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az első Sötét Zsaruk végén lévő nő nagyon szépen eltűnt az összes folytatásból. Én kifejezetten hiányoltam ama hölgyet már a Sötét Zsaruk 2 – ből is.
    Ha Tommy Lee Jones nem is vállalja, azért Will Smith üdítő színfolt lenne egy esetleges Men In Black 4 – ben.
    Ez meg már csak szőrszálhasogatás, érdekességképpen írom. K nevén szólítja az elején D ügynököt. J ügynök nevét viszont egyszer sem mondja ki az első moziban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.