Te mit látnál szívesen az utolsó Wolverine filmben?

7
111

WolverineJó ideje köztudott, hogy a Wolverine 3 lesz az utolsó film, amelyben Hugh Jackman-t a legendás mutáns szerepében láthatjuk, a film sztorijáról azonban a mai napig semmit sem tudni (Egy ideig keringett egy pletyka, miszerint az “Old Man Logan” képregény alapján készül, de ezt megcáfolták.)
Jackman tegnap az Instagram oldalán közzétett egy képet, amelyen Wolverine jelképes módon a középső pengéjét felmutatva áll, mellette pedig a #OneLastTime hashtag látható.
A színész egyúttal arra is buzdítja rajongóit, hogy 50 szó erejéig írják meg neki, mit látnának szívesen az utolsó filmben:
“Utolsó alkalommal eresztem ki a karmaimat. Te mit szeretnél látni? 50 szó, vagy kevesebb. Amennyit csak tudok, elolvasok”
Dicső halál? A képességének elvesztése és visszavonulás? Esetleg valami Sötét lovag-szerű, sok vitára okot adó vég?
Te mit gondolsz, hogyan távozzon a legendás szerepből a színész?7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Megölni úgysem merik. Én speciel nem szeretem az efféle túlkomplikált történeteket, hogy elveszik az ereje, kiszedik belőle a fémet, meg hasonlók. Egy tipikus gyilkolós vadállatos rozsomákot akarok látni, nekem bőven elég.

  2. Kijárna a karakternek a happy end, ne öljék meg, de ahogy Orkiman is írja egy darálós 18-as karikás rozsomák film már nagyon kell, az utóbbi harmatgyenge volt amúgy is…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ