A 2009-es Zombieland folytatása lassan révbe ér, és a főszereplők visszatérése után most a sztoriról kaptunk hírt – igaz, meg nem erősített forrásból.
A Splashreport információ szerint a Zombiland 2-ben ( jelen pillanatban Zombieland Too címen fut) olyan láthatunk majd, amit még eddig egyetlen zombis filmben sem:

“A Zombieland Too egy kérdéssel nyit. Mi történne, ha elfogynának a zombik? Ez egy érdekes felvetés, ami még egyetlen filmben sem foglalkoztak eddig. A válasz pedig, amit a filmben megkapunk egyszerre vicces és lehangoló. A vannak zombik és nincsenek zombik közti átmenet legalább akkora változás, mint a fordítottja volt. Drasztikus változást hoz mindenki életébe, alapvetően megváltozik minden, amit eddig normálisnak hittek. Az unalom és az apátia tör rá az emberekre, ami lassan az egymás iránt érzett elégedetlenségbe csap át, egészen, amíg el nem éri a robbanáspontot…”

A koncepció nem csupán érdekes, de egyben remek alibit szolgáltat a két film között eltelt (minimum) 10 évre is. Az említett forrás ráadásul nem csupán irányt mutatott a forráshoz, hanem konkrét tartalommal is szolgált:

“A Zombieland 2 fő sztorijának középpontjában a korábbi banda áll, akik Little Rock (Abigail Breslin) nyomába erednek, miután egy idegen férfi elrabolja őt. Columbus, Tallahassee és Wichita az egész kontinensen keresztülvág, hogy megmentse őt a biztos haláltól. Ugye emlékeztek, hogy korábban említettem, hogy a zombik már kihaltak? Nos, hazudtam. A szokásos nehézkes lényeket már nem érdeklik az emberek, így valóban kihaltnak tekitnhetőek, a helyükbe azonban Szuperzombik, óriási, izmos és hihetetlenül kemény lények léptek, akiket kizárólag fejlövéssel lehet elintézni. Egy csapat ezekből a Szuperzombikból városról városra vándorol és mindenkit elpusztít, aki az útjukba kerül – a kis csapaton múlik, hogy véget vet-e a vérengzésnek, vagy ők maguk is a kihalás útjára lépnek.”

Nos, ez eddig ígéretesnek hangzik, azonban várjuk meg, amíg hivatalos forrásból is megerősítést nyer.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..