Szörnyecskék remake – Seth Grahame-Smith lesz a producer

3
164

szornyecskek_1 1986-ban mutatták be a Szörnyecskéket. Egy tini srác aranyos háziállatkát visz haza, az eladója három fontos szabályt is elmondott. A cukiságnak nem szabad éjfél után enni adni, ne érje erős fény és a legfontosabb, hogy ne érje víz a bundáját. A rendező, Joe Dante 4 éve erősítette meg, hogy valószínűleg el fog készülni a remake. Majd az eredeti film producerét, Steven Spielberget is megkérdezték egy interjúban, aki még tavaly sem tudott semmit az újabb változatról, pedig a jogok nála vannak. Úgy tűnik, hogy a Warnernek sikerült elsimítani mindent, ugyanis most bejelentették, hogy Seth Grahame-Smith és David Katzenberg lesznek a producerei a remake-nek. Rendező még nincs és főszereplő sem szerződtettek még le.
Grahame Smith tollából származik az Éjsötét árnyék és az Abraham Lincoln: A vámpírvadász. A stúdió felettébb meg lehet vele elégedve, hiszen ő dolgozott a Beetlejuice folytatásának a forgatókönyvén és szintén ő írta Stephen King regénye alapján az Az horrort.


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..