Szokatlan sztárok egy bunyós komédiában

0
284

Manny Pacquiao.jpgBunyós hírességek és egy popsztár játszanak majd egy közelgő akció-vígjátékban, a Wapakmanben, ugyanis a főszerepet nem más kapta, mint az a Manny Pacquiao, akit jelenleg a világ (egyik) legjobb profi boxolójának tartanak. (A fülöp-szigeteki ökölvívója pályafutása alatt öt különböző kategóriában is világbajnoki címet tudott nyerni, jelenleg kisváltósúlyban verseny, természetesen mint címvédő). A 30 éves, Pac-Mannek becézett bunyósnak nem ez az első szerepe, korábban többször is kipróbálta magát a mozivásznon.
Azonban a másik két megnevezett főszereplő kevésbé jártas a színészet világában. A Pussycat Dolls nevű lánybandával híressé vált Nicole Sherzinger ugyan már kipróbálta magát sorozatokban és filmekben is, de neki sem ez az elsőszámú hivatása. Az amerikai pankrátor, Dave Batista pedig teljesen újoncnak számít e téren.
A filmet most júliusban kezdik el forgatni, és előzetesen a nagy sikerű, hongkongi alkotáshoz, A pofonok földjéhez (Kung Fu Hustle) hasonlítják. Itt is nagy teret kap a harcművészet, ugyanakkor nem veszik teljesen komolyan a történetet és parodisztikus jelleg erősen jelen lesz a filmben.
Hogy sikerül -e kultstátusz kialakítania, vagy lesüllyed a “tucatdévédés” filmek szintjére, hamarosan kiderül.


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ