Egy lépéssel megint közelebb kerültünk ahhoz, hogy magabiztosan kijelentsük: Jeffrey Dean Morgan fogja játszani Batman-t a DC Flashpoint filmjében.
A Flashpoint film egyre közelebb kerül a megvalósításhoz, a legutóbbi hírek szerint már a rendezőket is leszerződtették: John Francis Daley és Jonathan Goldstein, a Pókember: Hazatérés írói fogják elkészíteni, Ezra Miller pedig visszatér Az Igazság Ligája filmben megismert szerepéhez.
A legnagyobb hype mégis Batman szerepe körül van, akit a Flashpoint sztorijában nem Bruce Wayne, hanem a gyermekével együtt a hitét is elvesztett, erőszakos Thomas Wayne fog játszani.
A szerep kapcsán már jó ideje emlegetik Jeffrey Dean Morgan nevét, a színész azonban ezidág nem nagyon beszélt a dologról, a legtöbb, amit ki tudtak húzni belőle, az az volt, hogy “Nem mondok sz*rt sem”.

A Total Filmnek adott legújabb interjújában azonban teljes más hangnemben beszélt a projektről Morgan, amiből arra következtetünk, hogy hamarosan akár hivatalosan is bejelenthetik, hogy ő kapja meg a szerepet.

“Nézd, nem fogok hazudni. Zack Snyder és jómagam már beszéltünk egy közös Batman filmről, amikor a Watchmen-t készítettük. Mindkettőnk kedvenc karaktere és kedvenc sztorija. Nagyon jól ismerem a Flashpoint Batman-jét, számomra nem csupán a legsötétebb, de egyben a legmenőbb Batman. Imádom az egész sztorivonalat, és a megkínzott lelkű főhőst is.”

Amikor direkt módon is rákérdeztek, hogy akkor övé lesz-e a szerep, ezt válaszolta:

“Meglátjuk. Nézzétek, a DC az DC, majd kitalálják, mi lesz a következő lépés. De nagyon érdekel a karakter, szerintem egy életre szóló kaland lenne felhúzni a Batman kosztümét.”NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..