Szenilla nyomában – a Némó nyomában spin-off-ja

3
844

Szenilla_nyomaban“Tudod, mit csinálj, ha rossz napod van?! Ússz és evezz, ússz és evezz…”
Amikor a 2003-as Oscar-díjas Némó nyomában Szenilla a fenti sorokat sorait trillázta, még nem sejthette, mit is tartogat számára a jövő – igaz, rövidtávú memóriazavara miatt, ha sejtette volna, sem emlékezne rá. Ellen DeGeneres, a barátságos de feledékeny kék palettás hal eredeti hangja azonban ma elárult néhány részletet a Disney és a Pixar égisze alatt készülő Szenilla nyomában című szélesvásznas kalandról, mely 2015. november 25-én érkezik a mozikba.
„Már nagyon-nagyon régóta vártam erre”– mesélte DeGeneres. “Nem bosszankodtam, hogy ilyen sokáig tart, hiszen tudtam, a Pixarnál nagyon dolgoztak a ToyStory 16-on. De megérte várni, a forgatókönyv fantasztikus! Minden megvan benne, amit az előző részben, a Némó nyomában cimű filmben imádtam: szeretetteljes, tényleg vicces, és ami a legjobb, sokkal több van benne Szenillából!”
Andrew Stanton, a Pixar-veterán rendező elmondása alapján a Szenilla nyomában körülbelül egy évvel az első film után játszódik, és olyan kedvencek is visszatérnek benne mint Pizsi, Némó és a Tank Gang tagjai, Búb és még sokan mások. A Kalifornia partvidékén játszódó történetben számos új karaktert is megismerhetünk majd, akikről kiderül, hogy Szenilla életének nagyon fontos részei.
(Forrás: Forum Hungary)


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..