Bár igazán sok okunk nem lehet panaszra, azért nem telhet év úgy, hogy ne lett volna egy-két alkotás, ami messze alulteljesíti a várakozásinkat.
Az év legrosszabb filmje címért vetekedő alkotások közül minden évben kiemelten esélyesek a folytatások, a tavalyi évből például A Függetlenség Napja – Feltámadást és a Zoolander 2-őt emelhetjük ki, a Rottentomatos KÖZÖNSÉGszavazatai alapján mindkettő 20-30% körüli tetszési arányt produkált, ami még a kritikusi oldalról is gyenge lenne.
De a folytatásoktól nem maradnak sokkal le a remake-ek sem: itt van rögtön a hatalmas port kavart Szellemirtók, vagy az igazi kult-klasszikus Ben-Hur újrafeldolgozása – aki látta őket, annak valószínűleg nem kell megmagyarázni, miért kerültek most kiemelésre.
Szavazzátok meg, szerintetek melyik volt 2016. legrosszabbul sikerül alkotása – néhány ízelítőt betettünk nektek, de bővítsétek kedvetek szerint a listát!

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Saul fia az évszázad legrosszabb filmje nem a 2016 évé.
    Láttam már rossz filmet, de ettől rosszabbat még nem. (kb 20-25 percet bírtam megnézni belőle)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..