Szárnyas fejvadász 2 – Rick Deckard vajon replikáns?

2
254

szarnyas_fejvadasz_HarrisonDenis Villeneuve rendező Sicario – A bérgyilkos filmje még idén szeptemberben (nálunk októberben) a mozikba kerül, az ezt követő filmjére azonban mindenki sokkal jobban kíváncsi: a régóta várt Szárnyas fejvadász folytatásról beszélünk. A film tartalmáról sajnos semmit sem árult el nekünk a rendező, a Crave Online riporterének azonban elmondta, hogy egy nagyon fontos, a rajongókat évtizedek óta foglalkoztató kérdésre választ fogunk kapni – kiderül végre, vajon Harrison Ford replikánsokra vadászó karaktere, Rick Deckard maga is replikáns-e, avagy nem.
“Most, hogy a kerítés túloldalán vagyok, nem sok kérdésre válaszolhatok” -nyilatkozta a rendező. “Amit mindenképpen el kell mondanom, az az, hogy imádok a rejtélyeket. Imádok árnyékban lenni. Imádom a kétségeket. Szeretném megüzenni az összes rajongónak, hogy igen, foglalkozunk a rejtélynek a megoldásával. Magam gondoskodom róla.”
A film forgatása elvileg jövő nyáron kezdődik, de biztosak lehetünk, hogy a bemutatóig nem fogjuk megtudni a választ a kérdésre. Tényleg, szerintetek replikáns, vagy nem?2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..