Sylvester Stallone Ryan Gosling-ot szeretné Rambó utódjának

0
863
Rambo-Ryan-Gosling

Bármennyire is szeretjük őket, a ’80-as évek akciósztárjai szép sorban kiöregednek korábbi szerepeikből és manapság egyre aktuálisabb a kérdés, vajon mi fog történni korábbi, nagy sikert aratott sorozatokkal. Mivel a brandek továbbra is komoly értéket képviselnek, a legtöbb esetben a stúdiók megpróbálják átpasszolni a labdát fiatalabb sztároknak, akikkel tovább folytathatják a sorozatot – ahogy megtörtént a Star Wars, meg fog történni a Die Hard és idővel egész biztosan az Indiana Jones filmekkel is.
Sylvester Stallone a Rocky széria továbbvitelére egy egész érdekes ötlettel állt elő – a Creed: Apollo fia-ban nem saját, hanem egykori ellenfelének fia lépett a kötelek közé. A Rambo sorozatban azonban ezt nem igazán tudná megtenni – Rambo kinyírta az összes ellenfelét -, így továbbra is kérdéses,mi fog történni veterán gyilkológéppel. Meglepő módon úgy tűnik, Stallonénak konkrét elképzelési vannak a folytatásról, ugyanis amikor egy sajtótájékoztatón nekiszegezték a kérdés, kit tudna elképzelni a következő Rambónak, hezitálás nélkül rávágta: Ha a Rambo sorozat valaha reboot-ot kap, ő azt szeretné, ha Ryan Gosling kötné fel az ikonikus homlokpántot.
A kijelentésen nem csak mi, de maga Gosling is jócskán meglepődött. Igazából el sem akarta hinni, amikor szembesítették a dologgal.

“Az fantasztikus lenne. Ő az egyik kedvenc színészem. Már az is feldob, hogy egyáltalán ismeri a neven. Ő a legjobb. Teljesen elérzékenyültem, hogy ezt mondta. Ha hazudsz nekem, akkor nagy szemét vagy.”

Egyelőre erősen kérdésen a Rambo franchise jövője, már évek óta hallani, hogy készülget valami forgatókönyv Rambo: Last Blood címen, sőt Stallone azt is elárulta, hogy még egy utolsó alkalommal szeretné eljátszani a szerepet. Gosling tehát várhat, és jól tenné, ha komolyan elkezdene gyúrni, ha az akcióikon szerepébe akar bújni…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ