Múlt héten bukkant fel először a pletyka, miszerint titokban Sylvester Stallone is csatlakozott a A galaxis őrzői 2.szereplőgárdájához, a stúdió és az érintettek azonban nem reagáltak semmit a hírre, ezért aztán hajlamosak voltunk egyszerű kacsaként kezelni. Ma azonban az On Location Vacations oldalon egy magát megnevezni nem kívánó forrás arról számolt be, hogy Stallone valóban feltűnt a film – jelenleg Atlantában zajló – forgatásán.
A cikk szerint emberünknek – aki valószínűleg egy statiszta – gőze sincs róla, milyen szerepet játszik az ikonikus akciósztár a Galaxis őrzői folytatásában, azonban a kosztüm, amit viselt nagyon ismerős volt neki: “szinte teljesen ugyanolyan, mint amit a Dredd Bíró-ban hordott”.
Természetesen Dredd bíró egészen biztosan nem fog szerepelni a filmben – már csak a filmes jogok miatt sem – azonban a ruha elég jellegzetes ahhoz, hogy a képregényrajongók rögtön adjanak egy-két jó tippet a lehetséges karaktert illetően.
Az egyik tábor arra tippel, hogy Stallone a Nova Corps nevű szervezet egyik katonája lesz, míg mások azt sejtetik, hogy valószínűleg egy Kree fejvadász szerepében tűnik majd fel.
Akárhogy is, elég valószínű, hogy Stallone csak egészen minimális szerepet kap a filmben – nagyjából akkorára tippelnénk, mint Daniel Craig-é volt a Star Wars: Az ébredő Erő-ben. (ha valaki lemaradt volna róla, azt a rohamosztagost alakította, akinek vigyáznia kellet volna a székez kötözött Rey-re.)
Meglátjuk..

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ