Forr az internet a mai nappal már a mozikban is látható Suicide Squad körül, ami David Ayer magyarázkodása ellenére egyre inkább úgy tűnik, hogy a remekül összevágott előzetesek és az érdekes karakterek ellenére valóban egy értelmetlen katyvaszparádé lett.
Az események tükrében nem biztos, hogy a legjobb időpontot választotta ki a rendező, minden esetre a Joblo riporterének kérdése adott válaszából nagyon úgy tűnik, hogy a negatív kritikák nem vették el a kedvét a szuperhősfilmek rendezésétől, sőt…

“Ha bármit választhatnék? Imádom Superman-t, szerintem egy Superman film fantasztikus lenne. De rengetegen vannak, észbontóan gazdag ez az univerzum, rengeteg mélység van benne. Gyakorlatilag bárhol ütöd fel a karakterek enciklopédiáját, elég csak találomra rábökni egyre, és egy lenyűgöző karaktert találsz.”

Hogy a stúdiónak milyen tervei vannak David Ayer, egyelőre nem tudni, de az eddig bejelentett DC filmek egyike mellett sem szerepel a neve.
Valószínűleg az előttünk álló hétvége fogja meghatározni, kap-e még lehetőséget az univerzumban, végtére is hiába bukott meg a kritikusok szemében Zack Snyder a Batman Superman ellen-nel, mégis ő rendezi a DC legfontosabb filmjét, Az Igazság ligája-t is.

4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ