Steven Spielberg sorozatot készít a jövőről

0
95

steven-spielbergSteven Spielberg-et úgy tűnik erősen foglalkoztatja Földünk jövőjének alakulása, ezért úgy döntött, összefog a Discovery Channel-lel és elkészítenek egy minisorozatot, ami Future Earth címmel fog futni a csatornán.
A sorozat animáció lesz, amihez a hátteret DreamWorks Animation fogja adni, és előrehaladva az időben megpróbálja nekünk bemutatni, mire számíthat az emberiség 25, 50 illetve 100 év múlva. A “vízió” elkészítéséhez komoly szakembereket vonnak be a munkába: tudósok, egyetemi oktatók, politológusok és egyéb területeken alkotó nagy elmék fognak együtt dolgozni azon, hogy minél pontosabban meghatározzák, milyen lesz a jövő: az orvostudomány, a technológiai háttér, a környezet, a katonaság, az ipar és a média.
Spielberg saját bevallása szerint nagyon örül neki, hogy a DreamWorks-szel dolgozhat együtt, úgy véli, a Discovery-vel való együttműködéssel a televizió közönségének teljesen új tapasztalatokat hozhat a Föld jövőjéről szóló sorozat.


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..