Stephen Lang lehet Conan ellenefele

1
170

steven_langÚgy tűnik, James Cameron Avatar-jának rosszfiúja, Quatrich ezredes – Stephen Lang- a Conan remake-ben is szerepelni fog, méghozzá Conan ellenfeleként, a gonosz Khalar Singh szerepében. A hírt egyelőre nem kell készpénznek venni, Lang és Millenium Pictures jelenleg tárgyalási szakaszban van.
A Khalar Singh karakteréhez érkezett leírás alapján azonban könnyen el lehet képzelni őt a szerepben: Khalar Singh a 40-es, 50-es éveiben járó etnikum alapján nem definiált férfi. Hadúr és harcos, brilliáns, kegyetlen töménytelen mennyiségű győztes csatával a háta mögött. Élete fő küldetésének Acheron királynőjének felkutatását és egy saját birodalom építését tűzte ki: A királynő vérével ugyanis egy hatalmas démonsereget kelthet életre, akik felett uralkodva már meg tudná védeni birodalmát a mestermágus Thoth-Amon támadásai ellen.
Khalar Singh egy alkalommal ellátogatott egy kimmériai faluba, hogy felkérje régi bajtársát a csatlakozásra, ám amikor az elutasította őt, az egész falut elpuszította, egyetlen lelket sem kívéve. Egy ember mégis megmenekült a halál elől: az ifjú Conan. Amikor Khalar királynő utáni kutatásai végre eredményt hoznak, ismét szembetalálkozik a túlélővel, aki azota jócskán megerősödött, és bosszúra szomjazik…


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..