Az AZ óriási sikerével ellentétben Stephen King idei másik adaptációja, a szintén óriási rajongóbázissal rendelkező A setét torony nem teljesített túl jól a mozikban.
És nem is a bevételek terén van a fő gond, (simán nyereséges lesz a film), hanem a nézői visszajelzéssekkel, amelyek finoman fogalmazva sem pozitívak, és elég kérdőjelessé teszik a franchise jövőjét.
Stephen King el is árulta nekünk, hogy miben látja a fő problémákat.

“A legnagyobb baj az volt, hogy a film egy komplett könyvsorozatot dolgoz fel, ami igen hosszú, nagyjából 3000 oldalt tesz ki. A másik hiba pedig az a döntés volt, hogy egy korhatár nélkül megtekinthető filmet készítettek olyan regényekből, amely igen erőszakosak, és extrém módon meg is jelenítik ezt az erőszakot. Ezt sajnos el kellett fogadni, és meg kell, hogy mondja, Akiva Goldsman (forgatókönyvíró) remek munkát végzett a lényeg kiemelésével és filmmé alakításával. A tévésorozat, amit most fejlesztenek… majd meglátjuk, abban mi történik. Olyan lesz, mint egy teljes reboot, úgyhogy mindenképp látni kell.”

A filmes franchise továbbviteléről alighanem nyugodtan lemondhatunk, ám King sorozatos kiszólása alapján azért van még némi remény a rajongóknak.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..