Starship Troopers: Invasion előzetes

3
162

Starship_Troopers_Invasion_DVDEz még nem a tavaly év végén emlegetett Csillagközi invázió remake, hanem a Sony Pictures kifejezetten DVD-re készített CG-animációs filmje, amit Shinji Aramaki (Halo Legends) rendez, a producere pedig Casper Van Dien, az eredeti klasszikus sci-fi főszereplője.
A Starship Troopers: Invasion története két csapat körül forog: az Alpha 1 csapat küldetése, hogy megmentse Fort Casey-ben rekedteket, míg a K-12 már ott van helyben. A két, harcedzett veteránokból álló alakulat csak együttes erővel képes végrehajtani a lehetetlennek tűnő küldetést, ám a személyes ellentétek és ambíciók komoly nehézséget okoznak a közös munkában.
A film a tervek szerint idén nyáron kerülhet a polcokra.


Starship Troopers: Invasion előzetes3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A filmek borzalmasak voltak,de ez látatlanban is jónak ígérkezik,főleg h animációs. A Halo-s “animációsfilm” nagyon jó volt,attól függetlenül h összevágások voltak,de látványos volt,ha hasonló lesz ez is akkor jöhet 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..