Néhány napja egy elég érdekes teória kezdett keringeni az interneten, amely szerint a Star Wars: Az ébredő Erő egy teljesen új fronton is nyitott a nézők felé, egészen konkrétan azzal, hogy bemutatták a sorozat első meleg karakterét, Poe Dameron-t. A pletykát ráadásul a Poe-t alakító Oscar Isaac is tovább gerjesztette azzal, hogy az Ellen DeGeneres show-ban megerősítette, hogy igen, valóban van szerelmi szál, ami az X-szárnyú pilóta és egy meg nevezhető személy között van kialakulófélben.

“Azt hiszem van egy nagyon finom romantikus szál. Nagyon figyelned kell, de ha párszor megnézed, észreveszed az apró jeleket.” – nyilatkozta.

A Finn-t alakító John Boyega szerencsére gyorsan eloszlatta a félreértést a következő mondatával:

“Rossz hírem van. Nem létezik Finn/Poe románc, maximum Oscar fejében”

Poe egyébként nem az első meleg karakter lenne a Star Wars világában, a Lords of the Sith regényben ugyanis szerepelt egy Moff Mors nevű birodalmi tiszt, aki leszbikus volt.
Akár igaz, akár nem, meglehetősen egy nagy csoport Star wars rajongó igenis valóra szeretné váltani Poe és Finn szerelmét, míg a másik oldal egyenesen botrányt kiállt.
Ti mit gondoltok?

6 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Szinte minden filmbe valamilyen formába belecsempészik a homoszexualitást. A legjobb mód, ha benne van egy olyan filmben is, amit szinte mindenki meg fog nézni (Star Wars). Ekkora a homofóbia? Nyomassuk, terjesszük, legyünk mind melegek, ez a jövő – a kihalás felé…

  • hát inkább haljunk ki, mint hogy ilyen buták legyünk mint te 🙂 a tolerancia miatt van és egyébként is csak nő a Föld lakossága, már veszélyes méreteket öltve, szóval ez a veszély nem fenyeget kedves matex..

   • Mindenki tartsa meg a toleranciáját és másságát otthon, a négy fal mögött, nem vagyok rá kíváncsi. Addig nem zavar a másság, amíg nem nyomják a képembe, de szerintem ezzel más is így van.
    A kihalás felé meg a másság vezet te okos, nem a túlnépesedés, nem sikerült az értelmezés.

 2. Ez nem a toleranciáról szól. Van elég film, ami népszerűsíti/lejáratja a homoszexualitást. Szerintem aki Star Wars filmet akar nézni, nem kíváncsi a rendezők vagy akárki más állásfoglalására a melegekkel kapcsolatban. Szerintem szánalmas húzás lenne ide is berángatni ezt a témát. Meg képzeld el a sok kis rajongó arcát, mikor elcsattanna az első homocsók. Belegondolni is rossz. Hányingerem van attól, hogy a meleglobbi mindenhova kiterjeszti a toleranciaharcát. De aki nem ért velük egyet, azt már nem lehet tolerálni, az egy maradi szánalmas bolond.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ