Csütörtök óta már minden bizonnyal rengetegen látták a Star Wars: Az ébredő Erőt, és tapasztalatunk szerint elég sokan vannak, akik szívesen beszélgetnének a filmről, azonban mivel az tartogat pár valóban óriási SPOILERT, ezt nem tudják maradéktalanul megtenni. Ez a topic most az ő számukra lett létrehozva, azaz ide most jöhet minden…
Ráadásképp most szavazhattok is róla, mennyire tetszett nektek a film:

Hogy tetszett a Star Wars: Az ébredő erő?
 • 2.91% - ( 16 votes )
 • 37.89% - ( 208 votes )
 • 21.86% - ( 120 votes )
 • 14.21% - ( 78 votes )
 • 18.21% - ( 100 votes )
 • 0.91% - ( 5 votes )
 • 0.55% - ( 3 votes )
 • 0.18% - ( 1 vote )
 • 0.55% - ( 3 votes )
 • 1.09% - ( 6 votes )
 • 0.18% - ( 1 vote )
 • 0.18% - ( 1 vote )
 • 0.18% - ( 1 vote )
 • 0.36% - ( 2 votes )
 • 0.18% - ( 1 vote )
 • 0.18% - ( 1 vote )
 • 0.36% - ( 2 votes )
 • - ( )

22 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon adta a film, igazából csak 1-2 dolog van ami rontotta az élményt. Ami nem a filmnek a hibája, hanem az Imax teremnek, hogy már nagyon szét vannak ülve a székek és kényelmetlen volt.

  Na de a film: Számomra hiányoztak a klasszikus zenék, nem tudtam az újakkal azonosulni. Keveseltem a fénykardcsatákat, de ezt betudom annak, hogy ugye a Jedik elég kevesen vannak. Viszont ami kicsit túlzás volt, hogy Rey így a semmiből elp*csázta Kylo Rent. Egyébkén nagyon adta Ren karaktere az egész film alatt, csak a vége megtépázta eléggé, azért mégis csak egy Sith… Finn szerepével se békültem ki teljesen. Brienne is levehette volna a sisakját (:D) Ezeken felül viszont ismét nagyot alkotott J.J.Abrams. Tényleg volt történet, a karaktereknek jelleme. Az új csodafegyver hiába tűnt egy Halálcsillag 3.0-nak, így is brutális volt, Hux beszéde az egyik legjobb jelenete volt a filmnek, tényleg olyan volt, mintha Hitler beszélne és, hogy Ren fölé helyezte magát, nagyon eltalálták a karakterét.(Vader adott volna neki :D) Remélem a 2. rész jobban bemutatja azért Kylo-t, hogy mi vezetett odáig, hogy Sith lett, gondolom Luke mesél majd róla.
  Nagy öröm volt látni Han-t, Leia-t, Chewie-t,R2-t, C3P0-t és persze a végén Luke-ot. Minden jelenetüknél felállt rajtam a szőr. :’)

  Remélem nem csapják össze a következő részt, mert nagyon várom. 🙂

 2. Szerintem nagyon jo lett a film! Nagyon jól vissza adta a 30 evvel ezelőtti részeket, nekem picit túlságosan is! A történet is hasonló szálon fog futni szerintem csak itt kell várnunk 1,5 évet hogy megtudjuk nem ugy mint gyerekkorunkban, hogy beteszem a következő VHS-t 🙂
  Ahogy kylo viszonyult rey-hez ( amikor jelentést adott a katona vagy pl ahogy egy hullámhosszon volt rey es Han szerintem a következő részekből kiderül, hogy valójában ők ikertestvérek csak kislány korában elraboltak es keresi a szüleit! Kicsit felek is attól hogy a következő részek is pont arról fognak szólni mint az 5,6 Luke kiképzi Ray t az uj rend a következő részben vissza vág majd a 9.ben utolsó csata es kylo rent ujra vissza tér anyjához es a testverehez! Remelem ennél azért nagyobb csavart visznek bele!!

  Az nekem is kicsit gyors volt hogy rey három napja meg azt sem tudta mi az az erő, es hirtelen már megy neki az elmetrükk, tökéletesen vív es legyőz egy képzett harcost! ( persze tudjuk az erő vezette a kezét!!)

  De ezt leszámítva nekem bejött nagyon!!

 3. Nekem nagyon tetszett a film, és a 20 évre visszanyúló Star Wars rajongásom ellenére sem zavart a sok elem, amit átemeltek az EP IV-ből és néhányat az EP V-ből.
  Tetszettek az új karakterek és nagyon jót alakítottak a régiek is. Adam Driver és Kylo karaktere sokaknak nem tetszett, de keverik a szezont a fazonnal plusz nem figyeltek oda a filmre. Kylo nem Sith. Igaz nem volt róla szó a filmben, de Ren lovagrend tagja. Kylo még egyáltalán nem rabja teljesen a sötét oldalnak, a filmben végig érződik és látszódik, hogy próbál kegyetlen én nagyon erősnek tűnni, de folyamatos vívódás van benne a sötét oldal és a fény között. Apja meggyilkolása és a családja újbóli elárulása viszont talán közelebb vitte őt ahhoz, hogy ne legyen vissza út a sötét oldalról.
  Amúgy én inkább Luke-hoz és nem Kylo-hoz kötném Rey-t. Ha lesz valami ilyesmi kötődés, akkor szerintem Luke-hoz lesz köze.
  Én nem csodálkoztam azon, hogy Rey, legyőzte Kylo-t. Kylo sérült volt plusz pár perccel előtte ölte meg az apját. Bármennyire is keménynek akar tűnni, azért nem olyan erős, hogy hidegvérrel csak úgy túl tegye magát rajta. Nem hiszem, hogy tudott koncentrálni.
  Hux karaktere, ami még nagyon tetszett főleg ahogy folyamatosan fúrta Kylo-t.
  Phasma karaktere csalódás volt. Nulla szerep jutott neki.
  BB-8 fantasztikus volt 😀
  Snoke-ra kíváncsi vagyok kicsoda pontosan. Honnan jött stb.
  Az új halálcsillag szerűség annyira nem nyűgözött le. A csata is fele más volt a bázison játszódó jelenetek miatt. Az kinti csata nem tudott emiatt annyira kibontakozni.

  Nem tudom hogyan fogom kibírni az EP VIII-ig, már nagyon várom a folytatást 😀

 4. Abból következtettem a testvéri szálra, hogy a legtöbb kiadott star wars regényben is a birodalom bukását kovető időszak hogy Hanéknak ikrei születnek szintén egy fiú egy lány (Mivel ikreknél ez fentáll) Luke pedig jadi iskolát nyit!

  És igen kylo rent nem sith lovag!!

 5. Ez így van, Kylo NEM sith lovag!
  De rettenetesen idegesítő, ahogy végighisztizi a filmet, szívem szerint jól felpofoztam volna, és a többi ember beszélgetésfoszlányaiból rájöttem, hogy sokaknak viszketett még a tenyere. A csavarok sehol nem ütnek, mikor végre “kiderül”, hogy ő Han és Leia gyereke, addigra a teremben ülők 85%-a már rég levágta hogy mi a szitu. Csak annak a pár 10-14 éves gyereknem volt meglepő, akiknek az új Fantasztikus 4-es is jó film. Én hatalmasat csalódtam, azt hittem ennél többre is képesek. Pedig isten lássa lelkem, direkt alacsony elvárásokkal ültem be a filmre, de még azt is alulmúlta. Egyszerűen hiányérzetem volt miközben kifelé sétáltam a teremből. Egyetlen olyan maradandó jelenet sem volt benne, amire az ember még évek múlva (vagy akár 2-3 nap múlva) is emlékezni fog, pedig ez még az oly sokat szidalmazott előzménytrilógiának is sikerült. Ízlések és pofonok. Biztos van akinek elég alacsony hozzá az ingerküszöbe, hogy élvezze. De ez akkor is szörnyű volt!

  Ui: Hacsak a készítők nem hazudtak egy óriásit, akkor 10000% hogy nem lesznek ikrek! Mivel még jóval a film bemutatása előtt azt nyilatkozták, hogy egyik “könyvből” sem vesznek ötleteket, SŐT igyekeznek minden olyat elkerülni, ami azokban szerepelt. Remélem igazat mondtak, mert ha ezek testvérek, akkor lassan eladhatják a SW jogait a braziloknak. Biztos jó szappanopera lenne belőle.

 6. Én keveseltem a történetet. Vázlatos volt, leginkább IV. részt kopintotta, “a történelem ismétli önmagát”. A fő-főgenya pedig vicc. Mint valami ork a Hobbitból. Erre a vonalra szánhattak volna még többet. Kylo gyilkossága pedig szükséges volt, mivel így látatlanban nem volt miért utálni. Ha ezezek nem számítjuk akkor remek filmről beszélünk, így csak 8/10.

 7. Elöljáróban annyit, hogy gyerekorom óta nagy rajongója az SW -nek és rajta nőttem fel. Trailer alapján elég jól nézett ki az új film, de…. Valahol olvastam, hogy George Lucas -nak lettek volna ötletei, de nem foglalkoztak vele, hát elég kár…. A Star Wars mindig egy premier, kirakat, top kategóriás film volt ami bővelkedett kalandban, csatákban, idegen lényekben stb……. megelőzve korát és ami a legfontosabb felejthetetlen részekben ami a film legemlékezetesebb képsora vagy “védjegye” amely szinte megismételhetetlen, egyedi. Pl: A birodalom visszavágnak a Hoth bolygói csata, a Jedi visszatérnek az Endor bolygón való kalandtörténete stb…. Igazából ez hiányzott legjobban a filmből olyan színtelen, szagtalan középkategóriás “tévéfilm” lett belőle. Nem tudnék egy olyan felejthetetlen részt sem kiemelni ami úgy megragadt volna az emlékezetemben. Bármennyire is “fújnak” az előzmény trilógiára, az messzi veri ezt a filmet kalandban, látványban, történetben, fantasztikus látványvilágú bolygókban, csatákban. A Kylo Ren- t alakító szinész az egy vicc volt :D, de komolyan. Szinte fájt amikor levette a sisakot! Amikor a bárpultnál egy hátulról bombázónak kinéző nő megfordul és akkorát csalódsz, hogy nincs foga, meg ronda mint a bűn. na ezt éreztem nála is. Nem is tudom honnan szedték szegényt. 🙂 Han Solohoz/Harrison Fordhoz jobb dukált volna. De ez még hagyján, de a következő részekben is Ő lesz! Hajaj! Rey nagyon jó volt, Fin meg olyan Jar Jar -os poénos elem volt. “Elment” mondjuk. Az mondjuk tényleg rejtély, hogy egy kiképzett jedi-ből lett rossz fiút, hogyan győz le 1 csajszi aki “tegnap” azt sem tudta, hogy van erő??? 4/10

 8. Ennél jobban ezt a filmet nem lehetett volna elrontani. A művészet ellentettjét készítették el. Nem az volt a cél hogy minél jobb filmet készítsenek , hanem rá legyen írva hogy Star Wars , utána veszik mint az állat. Dugig van hülyeségekkel. Kösz dizni
  A történet Óborzalom , alapvető szarvashibákkal. Újítások helyett innovációnak nevezett ökörségeket tettek a filmbe. Ha nem kukázzák ezt a részt , teljesen kinyírják a Star Warst. JJ abrancot meg eleve fel se kellett volna kérni ilyesmire.

 9. Óriási csalódás volt ez a film.Nem is nevezném Start warsnak…. Ez a megcsúfolása volt az egészének amit eddig elkészítettek.Bugyuta, súlytalan, nevetséges új karakterek, rossz történet, és még sorolható. Életemben nem csalódtam ekkorát mint ebben az akció sci-fi mesében. Ha így folytatják,akkor teljesen le fogják rombolni a Star Wars mítoszt

 10. Fúúú emberek!

  Nem semmi a mozi szerény véleményem szerint, nem hoz szégyent az eredeti trióra, inkább csak mai köntösbe öltöztették.

  -Han megölése szükségszerű volt, ugye most mindenki utálja Ren-t, de szerintem ez inkább azért történhetett meg mert Ford se lesz már fiatalabb (73 éves) és ne adj Isten mondjuk a VIII rész forgatása alatt hunyna el, vagy a IX rész alatt nem hiszem hogy őt is lehetne CGI-vel helyettesíteni. Kiírni meg ugye nem lehet egy ekkora volumenű főszereplőt.
  -Azt tudja valaki hogy ki volt az az ember aki a film legelején odaadja a térképdarabot Poe-nak? A beszélgetése Ren-nel elég személyesnek hatott meg ugye nála volt a térkép darabja de nem tudtam rájönni ki az.
  -Rey szerintem Luke balkézről született gyereke.
  -Snoke az most azért ekkora mert kivetítőn van vagy tényleg valami óriás lény?
  -Ren miért beszél Vader sisakjához? Nem épp az volt a lényege a VI-nak hogy a végén Vader megszűnt létezni és ismét Anakin lett belőle, beteljesítve ezzel a sorsát?

  Hirtelen ennyi kérdésem meg véleményem van a dolgokhoz. Addig is az Erő legyen veletek és persze Kellemes Ünnepeket!

 11. Még egy pár gondolat:

  -Most akkor Han “Nem Ő Lőtt Elsőnek” Solo tényleg bedarált/zúzatott egy fegyvertelen rohamosztagost, aki ráadásnak elsőre elárulta a sajátjait a pajzs kikapcsolásával?
  -Ha már volt ez a bolygó méretű halálcsillag, miért csak egy ilyen kivezetés volt rajta? Hát miért nem 5000 db mondjuk?
  -Felrobbant az egész, ki most az ellenség? Hát a 90% ment a levesbe, Kylo, Hux már mind történelem nem?
  -30 év alatt felépítettek egy bolygó méretű szuper halálcsillagot? Hát a III-IV rész közötti idő alatt készült el egy mezei halálcsillag.
  -Szívjuk el a napot? A bolygókat a csillag gravitációja tartja pályán. Aztán mi lesz? Elsodródik az űrben a bolygó? Vagy tud közlekedni az űrben és keres egy másik Napot?
  -Ha van Köztársaság minek vannak Ellenállók? Most ők nem egy és ugyanaz? Gondolom a Courscant-ot robbantották fel, de ezzel nem szűnt meg a Köztársaság..
  -Rey-t szólítja a fénykard? Az egy másik sztori másik különleges tárgya 😀
  -Egyáltalán Luke-ot miért keresték?
  -“Nyugi, majd Finn hazavisz…” Aztán megkérdi hogy hívják? (Bár ez inkább vágási baki)

  Most hirtelen ennyi kérdés, vélemény jött át pár dolog olvasása után.

 12. Mindenkivel egyetértek hibák terén, és pozitívumok terén. Anno a new hope -ban mekkora hülyeség, hogy meg kell kerülni egy bolygót, hogy elpusztítsák a lázadók bolygóját, ahelyett, hogy felrobbantották volna mindkettőt. Tele volt bakival a régi, mégis……………… lefostuk. Én is lefosom az új összes hibáját, nem kritikusként néztem, pedig az most nagy divat. 😀
  Han halála egy napig sokkolt azért, de persze kellett.

 13. Most olvastam egy olyan felvetést amit tök klasszul hangzik: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt magyarázná hogy a kard miért Obi-Wan hangján szól hozzá (easter egg: Ewan McGregor adja a hangját ahhoz a részhez ahol a kard beszél Rey-hez, bár ez inkább eredeti nyelven jön át. Meg ott Yoda is megszólal.. easter egg 2: Daniel Craig is szerepel a filmben, ő engedi el Rey-t és dobja el a fegyverét. Az azonosítója meg JB-007 😀 ) És így a történet egy “Kenobi vs Skywalker” “harc” lenne a továbbiakban.
  Szerintem ez elég vagányul hangzik!!

 14. A filmet nézve egészen hamar kiderült, hogy nem fogok újat kapni, és megértettem a nagy titkolózás okát. A készítők a rajongók önigazolására utaztak: minél nagyobb a várakozás valami újdonságra, annál jobban fognak örülni annak, amit kapnak, még ha az lényegében ugyanaz, ami már megvolt nekik. Az előzménytrilógiában legalább volt átgondolható fordulat, mesterkedés, fejlett látványvilág… itt ez elmaradt. Az V. és VI. epizódban legalább volt trükközés, és a manipulációs elemet az I.-II.-III. epizódban alaposan ki is dolgozták, vagyis a hosszabb távban gondolkodó, nem a robbanásokért és lövöldözésért beülő nézőket is szórakoztatták… itt hányavetien összehajigált kártyázást láthattunk, ahol a kártyalapokon a IV. és V. rész elemei szerepeltek. J.J.Abrahams semmi mást sem tett, csak megkeverte a két epizód jelenetkártyáit és rakta le őket – vagyis semmiféle történetet nem láthattunk. A 7. epizód egy profitorientált „two-in-one remake” lett. …

  Itt leírtam kapásból 40 pontban, milyen momentumokat vettek át egy az egyben a IV. és az V. részből: https://brainstorming.blog.hu/2015/12/26/_az_ebredo_ero_kapcsan_jut_eszembe_avagy_elmezavar_az_eroben

 15. meg mondom őszintén nem igazán tudom hova rakni ezt a részt.olyan érzés mint a tranzi 4-nél h az előző részekhez kapcsolódik de valahogy mégsem állja meg a helyét…sztem ez a rész inkább arról szól h az öregek átadják a stafétát a fiatalabb generációnak.kylo rendben pedig sztem is idegesítő karakter volt egy sw filmben se látunk olyat hisztizik a főgenya 😀 rendesen mint valami kisgyerek úgy csapkodott a kardjával 😀 hát nem tudom h mit akarnak kezdeni ezzel az egésszel de nekem csalódás volt a film…

 16. Én is megnéztem az EP VII-et, meg kell mondjam nem csalódtam. Mondjuk én úgy ültem be rá, hogy nem is vártam mást, mint egy új éra kezdetét a Star Wars-ban. A mostani filmes felhozatalban tényleg elveszne ha nem SW film lenne, mindenesetre kaptunk új alapsztorit és szereplőket (még ha néhol eléggé kilógott is a lóláb), így innentől van hová építkezni. Most úgy őszintén, akik azt írták a filmre hogy sz*r, azoknak mi felelt volna meg? Szerintem nekik maguknak sincs fogalmuk róla. Csak kritizálnak, mintha nekik lett volna jobb ötletük. Ha végignézzük a film “sztorivonalát” abból egyértelműen lejön hogy majdnem teljesen megismételték a negyedik részt. Annak idején az indította el a SW rajongást, akkor ezzel a filmmel most mi a gond? Amúgy én nem aggódom a folytatás miatt, meg lehet nézni a másik JJ Abrams munkát, a Star Trek-et is, ott is a második rész szerintem fényéveket ver az elsőre. És igen, szerintem aki nem egy új kezdetet várt ettől a filmtől az minek is ült be rá? Az igazi fanoknak meg szerintem minden SW univerzumban eltöltött plusz perc csak hab a tortán.

  • Sz@rnak nem sz@r csak éppenséggel fércmunka szerintem. Ennél sokkal jobb lehetett volna, mert pl a karakterek nekem tetszettek leszámítva Kylo Ren-t, mert amint neki állt dühöngeni meg levette a maszkját nálam ott vált hiteltelenné, hogy ő most egy nagy sötét harcos. Szerintem egy igazi fan (én nem vagyok az mégis zavartak dolgok a filmben) elvárta volna, hogy ne ugyan azt kapja új köntösben hanem egy új sztorit. Még az eredeti trilógiában is megoldották, hogy új sztori legyen. Lehet, hogy voltak bugyuta vagy sz@r karakterek meg kilógott a lóláb helyenként a CGI meg sok volt, de új történet volt itt nem kaptunk mást csak egy remake-elt Egy új reményt. Szerintem ha anno a Baljós árnyakat is így csinálta volna meg Lucas megtartva a negatívumait, akkor még sokkal jobban utálná mindenki mint most.

 17. Tudtam, hogy rossz lesz, de hogy ennyire…arra nem számítottam.
  Ha nem akarták volna SW filmnek eladni, azt mondom, sima akciófilmnek elmegy. De így… a régi filmek totális vérszegény koppintása. Tipikus folytatás. Nagyobb valami, mint a Halálcsillag? Azt minek fokozni? Olyan, mint a JP3 volt. Újabb, csillogóbb, giccsesebb, fullasztóbb. Unalmas főgonosz, unalmas másodhegedűs tanítvánnyal. Komolyan, még mindig örülünk, ha a “gonosz” hangtorzítót használ? Mint egy tékás sci-fi film a ’80-as évekből. Vicces négergyerek, amolyan MArtin Laurence-be oltott Jar-Jar. R2-D2 kilőve, hogy véletlenül se mossa le a színpadról a kis labdacsrobotot. Anno Jar-Jart akarták lenyomni a gyerekek torkán, most meg a labdacsot. Idegbeteg birodalmi vezetők, lapos történet, ezer lenyúlás az eredeti részekből, rengeteg látvány, csupa-csupa sallang. Szerencsére nem moziban néztem, mert felálltam volna. Ekkora szakmai vérszegénységet utoljára a Terminator Genesys-ben láttam. No comment.

 18. Friss élmény, nemrég értem haza a moziból.
  A sivatagi roncstúró lány aki kajaadagokért mászik egy ismeretlen és meg sem nevezett csata helyszínén, esetleg egy birodalmi haditechnikai temetőben( csak úgy otthagyják a technológiát hahahaha), alkatrészeket kutatni, mellesleg gondolom a bolygón kéttannyelvű wuki astrodroid iskolába járhatott, mert perfect tolta mindkettőt. Semmi gond. Tanulékony nagyon, hiszen a fentebbi hozzászólók is kiakadtak a tempón, ahogy autodidakta jediképzésen vett részt és imigyen rá egy pillanatra sem jelentett veszélyt a sötét oldal. Aztán nevezzük el finnek a fekete szereplőt, minden finnek ez a legjelentősebb jellemzője. Persze liberális demokráciákba kell illenie a dolognak. Nem a színészt támadom ezzel. Ő is elég profin forgatta a fénykardot. Luke elszégyellné magát, ha visszagondolna rá, mennyi időt vett igénybe, hogy nekimenjen a sitheknek.
  Aztán a star wars világában bizonyosan a birodalom valami aberráció miatt a bázisain nem használ legalább valami ócska kamerarendszert (ellenben Han Solo hajóján pont szükség van ilyenre és van), nem tudják nyomonkövetni a dezertőrjeiket. Aztán mikor valahogy meglesz, léghicsapást mérnek mindenre, kivéve egy hajóra és aztán időt adnak elmenekülni az autodidakta módon harci pilótává képzett lánnyal, robottal, mindennel. Vajon a következő részre fejlődik e annyit a birodalom analizáló készsége, hogy nekiálljanak robotot keresni időben? A legrégibb dilemma, minek hordják a rohamosztagosok a nyomorult páncéljukat, ha semmire sem jó? Han Soloék hogy élték túl a 0-ról 300 000 km/s-ra való gyorsulást, valamint ugyanígy a megállást egy bolygó légkörében? Hogy bírta ki bármi ezt?
  Aztán Snoke. Ki lehet? Másik nagyon csúnya sith nagyúr aki annyira erős, hogy legerősebbek előtt is eltitkolta létét korábban? Mellesleg nagy Palpatine rajongó lehet aki szeret csúnya lenni és kámzsában trónolni. Ki, milyen forrásból, mikor és hogy a fakkba építette a az újabb atomszuper-mega halálcsillagot már megint egy nyílvánvalóan halálosan sebezhető ponttal? A köztársaság vs birodalom hatalmi harcon belül Leia Organa most egy amolyan kolumbiai szabadcsapatot vezet akit mindenki terrorizmusért köröz? Hiszen semmiféle köze nincs láthatóan a már létrejött köztársasági brancshoz akik az összegyűlésükkor megsemmisülnek. Mit csinált az új köztársaság? Miből állt, voltak e forrásai miután szétvágták a birodalmi vezetést, volt e technikájuk és flottájuk, mert ha nem, akkor kábé érthető a kis sufniszintű lázadócsoport léte. Viszont akkor miből állt és hogy állt fent az új köztársaság?
  Ki és hogy, kérem hogy találta meg Vader/Luke fénykardját????????????? A végtelen űrben egy halálcsillag megsemmisülésekor keletkezett roncstömeg esetleges darabjai közt, vagy csak úgy magában de a robbanás sebességével sodródva az isten tudja meddig. Erre még a nyavalyás készítők is csak annyit tudtak a bölcs kis izé szájába adni, hogy jó kérdés és persze nem volt rá idő elmondani.
  És még sokminden.
  Csubi és Han vitte a film értékelhető részét, a többi növelte a fenti szavazás rakás szaros mutatójának növelését. Számomre ez volt a Star Wars filmek trabantja. Egy rakás szar.

 19. mint már sokadszorra, most sem értem a készítőket … mi a bánatos izémért kell a történetbe orbitális baromságokat belerakni … komoly, mintha J.J, és a többiek valami iq-talan emberek lennének … pedig annyira vártam …
  szerintem ami nagyon nagy marhaság volt, és semmi szükség nem volt rá:
  – Rey rájön, hogy tudja egy másik ember tudatát manipulálni … ne már, addig meg azt se tudta, hogy konyít az erőhöz
  – Rey lenyomja a gyerekkora óta képzést kapott Kylo Rent, ahh, atom baromság, hiába a sérülés … Luke meg egy csomót gyakorolt, és úgy is gyakorlatilag kisegér volt anno a császárnak, csak az apja pál-fordulásának köszönhette, hogy életben maradt
  – Finn nem hal meg azonnal, ahogy fénykarddal próbál valamit kezdeni … ezzel az erővel (vicces szójáték :))) ) akár minden birodalmi katona, akárki nyomhatta volna fénykarddal is …
  Aztán rengeteg kérdés, amit talán meg tudnak majd magyarázni remélhetőleg értelmesen a következő rész(ek)ben

  Sajnálom, kár érte (5/10)

 20. Ez a film minden volt csak Star Wars nem, komolyan kár volt ezért bekapcsolni a kamerát .Látszik hogy Lucasnak köze nem volt se a forgatókönyvhöz se az egész filmhez, Kylo-t lenyomja egy csaj aki 3 napja még fénykardot se látott, arról nem is beszélve amikor levette a siskaját ,komolyan az volt a legnagyobb csalódás az egész filmben ,a régi szereplők vitték az egész filmet ,erre megölik az egyik legjobbat közülük és nem az elbaszott virnyogó lapátfülű fiát .Csúnyán bemocskolta a Star Wars nevet,de itt látszik hogy már csak a pénz számít ,úgy volt vele Abrams ,hogy a név eladja magát,a fénykard párbajok meg komolyan mondom hasonlítottak a youtubos home-made párbajokra ,a sithek bosszújához képest sehol sem volt ,de még a régi trilógiában ami 40 éve volt még abban is látványosabb volt.Meg ez a 3.ik halálcsillag ,faszom hányszor robbantják még fel?????, nem unják még? Szar lett az egész film. (1/10)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ