Star Wars 8. hírek – Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepébe?

1
2873

hayden-christensen-Darth-VaderBár Darth Vader elméletileg már múlt idő, és az új gonosz, Kylo Ren feladata, hogy rettegést vigyen a Galaxis életébe, több új pletyka is felbukkant a MakingStar Wars oldalon a napokban, ami azt erősíti, hogy bizonyos filmekben még felbukkanhat a sötét nagyúr. Az egyik beszámoló szerint Vader jelmeze előkerült a Rogue One forgatásán, (persze ez még lehet egy sima falidísz is), a másik azonban határozottan azt állítja, hogy Hayden Christensen is kap valamilyen szerepet a soron következő filmekben legalább egyikében. Sőt ennél vadabb elképzelések szerint egy csapat hamarosan visszarepül Angliából az Egyesült Államokba, hogy elkezdjék Christensen-t felkészíteni… valamire.
Természetesen hivatalosan még senki sem erősítette meg a hírt, azonban Darth Vader szerepeltetése teljesen logikus lépésnek tűnik, ha azt nézzük, hogy a Rogue One sztorija valamikor a Star Wars III és IV közötti időszakban zajlik, éppen akkor, amikor gonosz karrierjét építgeti a birodalomban.
Szeretnétek, Darth Vadert újra látni a Rouge One-ban? És Hayden Christensen-t?1 hozzászólás

  1. Hayden Christensen-t esetleg a Rouge One-ban tudom elképzelni, de a Star Wars VIII. részes pletykát illetően, nem tartom jó ötletnek őt szerepeltetni, már a 2004-es dvd kiadásban is rontott az élményen A Jedi visszatér végén.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ