Star Wars 3D-ben a mozikban

10
193

star_wars_poszterA Lucasfilm Ltd. nyilvánosságra hozta, hogy a teljes Star Wars Saga-t 3D-be kívánja konvertálni, új szintre emelve a filmek által nyújtott élvezetet – a sorozat természetesen ismételt mozibemutatót fog kapni, az első rész, a Baljós árnyak a tervek szerint 2012-ben kerülhet újra vetítésre. A 20th Century Fox és a Lucasfilm az Industrial Light & Magic ( egy, George Lucas által 1975-ben alapított, a speciális effektekért felelős cég) felügyeletével fogja végrehajtani a kényes műveletet, és biztosítani szeretnék a rajongókat, hogy nem egy Titánok harca módon összekapkodott, élvezhetetlen minőségű konverziót fognak látni, hanem minden részletre kiterjedő, precíz és alapos munkát akarnak végezni.
“A jó minőségű sztereo konvertálás sok munkát és időt igényel” – nyilatkozta John Knoll, az I. L. & M. vizuális effektekért felelős supervisora. “A sikerhez kritikus és művészi látásmód kell, ami mellett hihetetlenül oda kell figyelni a részletekre. Ez nem olyan dolog, amivel sietni lehet, ha jó eredményt akarsz produkálni. A Star Wars minden időnket le fogja kötni, beletesszük minden esztétikai és technikai tudásunkat, hogy egy fantasztikus, új Star Wars élményt adjunk a rajongóknak.”


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. De nagy hiba……… Most mért kellet ezt nekik??! Sz…r se fog elmenni azért pénzért mozibahogy mégegyszer megnézzen egy olyan filmet amit már kismilliószor látott…..
    Én azt bírnám ha force unleashed-ből csinálnának egy 3D-s filmet

  2. Jó hogy a régi részeket megcsinálják, és sokan majd adnak ki rá pénzt, nem fölöslegesen. Például az én generációmnak a 4.5.6.- rész gyerekkori nagy filmjeinek egyike. Én bármikor megtudom nézni 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..