Stallone Rocky Musicalt fejleszt a Klitschko fivérekkel

3
88

rocky_6Tegnap volt a 35. évfordulója az 1976-os Rocky bemutatójának, amivel a Sylvester Stallone három Oscar díjat is nyert, valamint további öt folytatást is készített. Az alkalmat megragadva Sly bejelentette, hogy a több szervezetben is nehézsúlyú világbajnoki címet birtokló Klitschko fivérekkel közösen egy Rocky musical fejlesztésébe fogtak bele.
Stallone elmondása szerint a zenés-táncos darab Rocky romantikus oldalát helyezi előtérbe: “Minden összevetve a Rocky igazi szerelmes történet, soha nem hallhatta volna meg az utolsó gongszót, ha nincs mellette Adrian” – magyarázza. “Büszkeséggel tölt el, hogy láthatom a színpadon is életre kelni a sztorit. Rocky is büszke rá.”
A forgatókönyvet a Broadway-veterán Thomas Meehan fogja írni, a zenét pedig a Tony-díjas Lynn Ahrens és Stephen Flaherty készítik hozzá, a repertoárban természetesen szerepelni fognak a régi klasszikus darabok – Eye of the Tiger, Gonna Fly Now, Take You Back – is.
A rendező a szintén Tony-díjas Alex Timbers lesz, a főszereplőt ugyan még nem választották ki, de a Klitchko tesók fogják felkészíteni a forgatásra. A musicalnak 15 milliós büdzsé áll a rendelkezésére, a premier Németországban lesz 2012 novemberében.


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..