Amerikában mind a kritikusi, mind a bevételi oldalon remekül teljesített a hazánkba január 21-én érkező Creed: Apollo fia, Sylvester Stallone – aki nem mellesleg Golden Globe jelölést is kapott az alakításáért – pedig a legújabb hírek szerint már a folytatáson gondolkodik. A színész a Variety-nek beszélt az elképzelésiről.

“Az egyik változat szerint a sztori a múltban játszódna, ami azt jelentené, hogy visszahoznánk a filmbe Carl Weathers-t is, aki az 1985-ös Rocky-ban meghalt Apollo Creed-et alakította. Ryan (Coogler)-nek elképzelése szerint előre és visszaugorhatnánk az időben, és újra együtt láthatnánk a Rocky-t és Apollo-t. Valahogy úgy, mint a Keresztapa 2-ben. Elég ambiciózus elképzelés.”

Sylvester Stallone elárulta azt is, hogy nemrégiben találkozott Carl Weathers-sel, aki határozott harcra kész formában van.

“El sem hiszem, hogy ringbe szálltam vele. Még ha csak játékból harcoltunk is.”

Ryan Coogler rendezőt egy kicsit meglepte, hogy Stallone nyilvánosságra hozta az elképzelésüket, főképp mivel igencsak kérdéses, hogy közre tud-e működni benne – hamarosan például a Marvel-nek fog dolgozni – ő rendezi a 2018-ban mozikba kerülő Fekete Párduc képregényfilmet, ami azt jelenti, hogy a jövő éve egészen biztosan foglalt lesz. Márpedig azt Stallone is érzi, hogy a filmnek minél előbb el kellene készülnie.

“Tudom, hogy Ryan pár évig most nem lesz elérhető. Komoly dilemma előtt állunk: Dolgozzunk más rendezővel és Ryan legyen a producer, vagy várjunk? Egyre kisebb az idő, amit a közönség el tud fogadni egy folytatásra várva. Mostanában nagyjából egy év.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ