Bár még a Szupercella 2 (Escape Plan 2: Hades) bemutatója sincs kitűzve, Sylvester Stallone nyakig merült a Szupercella 3 forgatási munkálataiba, a tegnap közzé is tett az Instagram oldalán egy rövid videót az egyik helyszínről.

“A Szupercella 3 forgatásának helyszínen vagyunk a Mansfield-i fegyvházban, ahol, a Remény rabjai film külső jeleneteit felvették, ám ők soha nem forgattak idebent. Higgyétek el nekem, itt letölteni az időt, egy igazi “hardcore” pokol lehet! Épp lógók jóbarátommal és a film másik sztárjával @davebautista-val.”

A Szupercella 3-at Stallone John Herzfeld rendezővel készíti, akivel 1987-ben az ikonikus Cobra című akciófilmet is készítette.

Az eddigi infók szerint a visszatér a Escape Plan 3: Devil’s Station címet kapott harmadik részben egy Hong Kong-i tech cég vezetőjének a lányát elrabolják, ő pedig Ray Breslin-t és csapatát bízza meg a túsztárgyalás lebonyolításával. Kiderül azonban, hogy a gyermekrabló nem más, mint Breslin egyik korábbi ellenségének fia, aki nem csupán a lányt, de Breslin szeretőjét is fogva tartja egy ősrégi börtönben, melyet a “pokol állomása”-ként emlegetnek.


Sylvester Stallone helyszíni bejelentkezése a Szupercella 3 forgatásáról


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..