Stallone kinyírja Rambo-t

16
195

john_rambo_1Február elején már kiderült, hogy Sylvester Stallone továbbra is szeretné elkészíteni a Rambo 5-öt, ám akkor még hezitált, vajon milyen véget érjen a főszereplőként számára mindenképp utolsó ötödik rész: átadja a stafétát egy új harcosnak, vagy hősi halállal véget vessen az egész franchise-nak. Úgy tűnik sikerült meghoznia a döntést, sőt a sztoriról is adott egy kis infót: “Már alig várom, hogy csináljak még egy Rambo-t. Arizona határvidékén van, és Mexikóba tesz majd egy kiruccanást. Nem hiszem, hogy Rambo szereti a mexikóiakat.”
Amikor rákérdeztek, hogy ez lesz-e az utolsó Rambo, és a ikonikus karakter meghal-e a végén, Stallone egyetlen szóval válaszolt: “Igen”
A színész beszélt arról is, miért akar mindenképpen még egyszer visszatérni a karakterrel:
“Rocky olyan mint én, miután megiszom egy kávét. Rambo azonban teljesen más: primitív és ösztönös, majdnem mint egy állat. Azért szeretem a karaktert, mert még nem forrott ki teljesen. Olyan, mint egy kóbor lovag, aki a dicső halált keresi. Nem vágyik rá, hogy családja legyen és megöregedjen. Az első könyvben Rambo-t megölik. Azt hiszem nem ez volt a legmegfelelőbb üzenet. Közel 200.000 Vietnámból visszatért harcos követett el öngyilkosságot, és azt kérdeztem magamban: Miért nem tesszük próbára képességei határáig, de anélkül, hogy kivégezzük? Quentin Tarantino azt mondta: “gyáva vagy, meg kellett volna ölnöd”, de erre azt feleltem: “Quentin, te őrült vagy. Folytatásokat akarok, testvér”.
Stallone beszélt régóta húzódó kapcsolatáról Arnold Schwarzenegger-rel: “Ez hosszú időre nyúlik vissza. Egy időben nem tudunk egy szobában sem maradni. De én szeretem a jó versengést. Szinte napra pontosan ugyanakkor léptünk be az üzletbe. Együtt voltunk a Golden Globe-okon, ő nyerte a legjobb újoncot kategóriát, mi a legjobb filmét, fogtam egy csokor virágot, és hozzávágtam, mintegy kihívásképp. “Gyerünk, haver!” Attól a naptól kezdve szinte mindenben versenyeztünk. Aztán az idő múlik, családod lesz, és rájössz, hogy ez a pasas sokban hasonlít rád. Amikor indult a választásokon, elkezdett meghívni mindenféle rendezvényre, amikre nemet akartam mondani, de a feleségem meggyőzött róla, hogy elmenjek – aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy benne vagyok a kampányban és teljesen összehaverkodtunk. Remek dolgokat tett meg ő is értem, például ingyen szerepelt a Feláldozhatók-ban, amikor még kormányzó volt. “
Végezetül feltették a kérdést Stallone-nak mi lenne a harc kimenetele, ha egy ketrecbe kerülne Schwarzenegger-rel, és azt válaszolta ő lenne, akinek a kezét a magasba emelnék:
“Én nyernék. Bocs, Arnold, de ez így van. Te többet tudsz nyomni nálam, de én kiütnélek.”


16 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Hát nem tudom én valahogy sohasem kedveltem Rambo-t nem úgy mint a father ő imádja. Egyébként is a legutolsó rész valahogy elképesztően brutálisra sikerült annyi vért hullát meg testrészt én életemben nem láttam 1 filmben szörnyü volt. úgyhogy felőlem mehet a halotti tor. R.I.P RAMBO!

 2. Lehet nem így kellene lezárnia,viszont legalább méltó búcsút vehetünk tőle a Rambo filmek kapcsán.

  Arnolddal való kapcsolata pedig elég érdekes,persze rivalizálás a Feláldozhatókban is annyira kiütött,pedig nem sok szerepük volt együtt.

 3. Nem örülök hogy meghal. RAMBO egy isten féle harcos, ha meg kell halni remélem hozzá méltó halála lesz 🙁 de azt jobban szeretném hogy ez az egész egy nagy hazugság legyen és legyen RAMBO, de nem haljon meg.

 4. sztem meg a médiának szól minden. a 90es években még közös éttermük is volt Willisszel kiegészülve, szóval ne mondja már, hogy mostanában lettek jó haverok.

 5. Az hogy közös éttermük volt Schwarzeneggerrel még nem jelenti azt, hogy barátok voltak. Lehetett az egy egszerü üzleti húzás is. Simán lehet, hogy csak nemrég lettek barátok.

 6. Rambo örök!
  Az egy halhatatlan gyilkológép. 😀
  Amúgy meg Tarantino kapja be. Ő bármikor kinyírja a karaktereit, mondván azok esendőek, és nem élnek túl egy lövést ellenben sok film karaktereivel. Jó filmeket készített, de elég idegesítő, hogy amire megkedvel a néző egy karaktert, azt rittig hidegre teszi valaki. 😀

  Nekem is lett volna egy ötletem arra, hogyan kellene folytatni a sorozatot.
  Mivel alapból nehéz lenne megoldani, hogy újból elvállaljon egy ilyen egyszemélyes hadsereg alapú küldetést, így az lenne az alapja a sztorinak, hogy Trautman fia, aki katonaként szolgál, mint kommandós egy titkos CIA vezette küldetésen csapdába esik Észak-Koreában (ez csak egy példa egy országra, de lehet más is), így mivel a küldetés nem hivatalos, így mentőakció sincs.
  Így annak testvére, legyen a karakter ezúttal egy lány aki a Pentagonban dolgozik, megkeresi Rambo-t az egyetlen személyt, aki az elhunyt apja Trautman emléke és kötődése miatt rátudja venni arra, hogy szabadítsa ki a fiát a fogságból.
  Én egy ilyen sztorival állnék elő.
  Ha pedig, ha meghalna Rambo, akkor ez egy dicső halál lenne a számára, hiszen, ha kiszabadítja annak az embernek a fiát, aki apja helyet apja volt, szinte a családja, akkor azért dicsőség is lenne meghalnia.
  Igaz, hogy névtelen hősként halna meg, ha nagyon kiakarnák nyírni a karaktert, de olyan célért halna meg, amiért tényleg be is vállalná a halált, és ez nem más, mint a családjának hitt Trautman utáni kötődés.
  Így a karakter dupla célt kap, van egy olyan amiért elmegy harcolni, és van egy olyan amiért hajlandó meghalni is, ha kell.
  Bár én nem akarnám kinyírni, de ez is egy ésszerű történet lenne, hogy a karakter mit és miért tesz.

 7. le a kalappal stallone PONTOSAN IGY KELL A TÖRTÉNETET ELMESÉLNI:

  Azért szeretem a karaktert, mert még nem forrott ki teljesen. Olyan, mint egy kóbor lovag, aki a dicső halált keresi. Nem vágyik rá, hogy családja legyen és megöregedjen.

  lehetne az új filmjeiből 2 rambo mert akkor 2x trió lenne de ha nem is
  akkor ien 2-3órás rambonak örülnék

  remélem Stallone most belead mindent sok látványal halállal trükkel fegyverrel kinzással és egyebek ^^ hajráá rambó rocky stallone

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..