(SPOILER) Új Xenomorph lesz az Alien: Covenant-ban. David teremtőt játszik?

0
4965
Giger-Alien-vazlat

Azok kedvéért, akik esetleg lemaradtak volna róla, az Alien: Covenant cím a Ridley Scott rendezésében készülő Prometheus folytatást takarja, amelyhez a múlt héten a cím bejelentése mellett egy igencsak elgondolkodtató rövid szinopszis is érkezett. A leírás szerint a bolygónak, amire a Covenant kolonizáló hajó megérkezik, egyetlen “lakosa” van, nem más mint David, az android (Michael Fassbender).
Mivel az már korábban kiderült, hogy a film története gyakorlatilag az első Alien filmhez fog vezetni, rögtön elkezdődtek a spekulációk, amelyek nagyrészt akörül forogtak, vajon mekkora része van Davidnek az eseményekhez, amelyek végkimenetelést már ismerjük.
A Scified információ szerint meglehetősen sok. Egy magát megnevezni nem kívánó belső forrástól a következő információk érkeztek:

“A filmben két szörny lesz, az egyik teljesen új, de mindkettő Xeno DNS-sel rendelkezik. Az új szörny nem hasonlít egyik, az első filmben látottra sem…. az új film egyik eseményének köszönhetően jön létre… Giger egyik egyik eredeti vázlata alapján fog készülni… Ez a szörny bizonyos fokig áttetsző lesz, mint egy medúza… és azt mondják, David is részt vesz a megteremtésében.”

Emlékezetes pillanat volt az első film végén, amikor a Xenomorph az egyik Teremtő felett győzedelmeskedett, és szemtanú lehettünk egy új Alien megszületésének is, amely, ha a Teremtő nagyságából és erejéből indulunk ki, elég zúzós szörnyeteggé fog fejlődni. Lehet hogy David úgy dönt, a szörnyeteg ellen egy másik szörnyeteggel fog harcolni, és ezért megalkotja saját teremtményét?

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ